Key Pieces

Sunnies-3

Er zijn twee items waarvan je er in mijn ogen nooit genoeg kunt hebben; zonnebrillen en schoenen (in mijn geval sneakers :)). Vorige week ontving ik deze geweldige Ray-Ban zonnebril. Ronde glazen zijn een grote trend deze zomer en komt dat even goed uit. De glazen van deze bril zijn namelijk volledig rond. Even wennen voor mij want normaal draag ik vaak grote, oversized modellen. Wel past de ronde vorm van de bril goed bij mijn ovale, iets wat lange gezicht. Met deze bril creeër ik optisch een ronder gezicht en lijkt mijn gezicht wat voller (fijne bijkomstigheid  voor dat smalle hoofdje van mij :)). De bril komt van sunglassesshop.nl. Hierover schreef ik onlangs al in “Spotted by Chris”. Een heerlijke webshop met héél veel zonnebrillen voor dames, heren en zelfs kids. Vooral de Ray-Ban’s zijn goed vertegenwoordigd.
Dit is de Ray-Ban Lily en heeft naast een rond model ook groen reflecterende glazen. Dit matcht mooi bij mijn groene gilet welke alweer een tijd ongedragen in de kast hing.
Zo zie je wat een nieuwe accessoire kan doen voor je bestaande garderobe :))

Naast de zonnebril een item waar ik niet zonder kan zijn sneakers. Op http://www.nieuwesneakers.nl heb ik de laatste tijd veel inspiratie opgedaan van Nike Air Max sneakers. Wekelijks kun je hier namelijk de nieuwste en meest opvallende sneakers van dit moment vinden. Je kunt een kijkje nemen maar ik heb je alvast gewaarschuwd…deze site werkt verslavend :))
Deze Nikes passen eigenlijk bij elk soort en elke kleur outfit. De grijze tinten matchen mooi met het grijs van de shirt. De zonnebril matcht mooi met het groen van het gilet.

Bij deze benoem ik beide items tot echte key pieces van mijn garderobe welke je de aankomende tijd nog vaak voorbij zult zien komen!

 

Love,
-♥-
Chris

Sunnies-2

Sunnies-5

Sunnies-10

Sunnies-9

Sunnies-6

Sunnies-4

Sunnies-7

Sunnies-8

 

LOOK VAN VANDAAG:

RAY-BAN LILY zonnebril
NIKE AIR MAX 1 sneakers (vind jouw favoriete sneakers hier)
MANGO boyfriend jeans
H&M gilet
PEPE JEANS t-shirt