In deze kleuren ben ik klaar voor de lente

In-deze-kleuren-ben-ik-klaar-voor-de-lente-3

 

Pasteltinten en lichte kleuren geven me altijd een lentegevoel. Tijdens de herfst en winter draag ik het liefst donkere kleuren. Pasteltinten komen pas weer mijn kast uit wanneer ik een beetje toe ben aan het voorjaar.

Maar ik kan je vertellen dat is nu zover…voor mij heeft de kou (en dan is het hier nog niet eens écht winter geweest) lang genoeg geduurd. Genieten van het allereerste voorjaarszonnetje is zo lekker, vind je ook niet?

Vandaag draag ik een zachtroze loose fit blouse op een donkerblauwe denim (een échte denim, zonder stretch en goed stug). Ik combineer deze items met mijn mooie (al zeg ik zelf) pastelkleurige sneakers van Nike, een mooie zonnebril en lichtgrijze jas die ik nog nauwelijks heb gedragen dit jaar. Dit komt doordat ik hem vaak te netjes vind en niet goed vind passen bij mijn stijl.  Wanneer ik de jas draag krijg ik altijd minimaal één compliment dus blijkbaar is niet iedereen het hiermee eens :))

Door mijn stoere casual items krijgt mijn jas een downgrade en is hij ineens een stuk minder netjes en een welkom item voor mijn look van vandaag.

Fijne week!

Liefs,
-♥-
Chris

 

In-deze-kleuren-ben-ik-klaar-voor-de-lente-1

In-deze-kleuren-ben-ik-klaar-voor-de-lente-5

In-deze-kleuren-ben-ik-klaar-voor-de-lente-4

 

SHOP MIJN LOOK:

 Jas – Zara
Blouse – Selected Femme
Jeans – G-Star Raw
Sneakers – Nike Air Max (hier vergelijkbaar)
Zonnebril – Ralph Lauren

4 Comments

Comments are closed.