La Dolce Vita

La-dolce-vita-7

 

Living la dolce vita! Welkom vanuit Rome! Gisteren zijn Sander, Milan en ik aangekomen in het mooie Rome. Voor mij zelfs de eerste keer in mijn leven dat ik in deze stad ben, kun je het geloven?
Afgelopen maandag en dinsdag was ik super druk met de voorbereidingen en de fashion video’s welke ik doe in samenwerking met Voorwinden (klik hier om de video’s van afgelopen maand te bekijken) Vandaar dat het even stil was op Styled by Chris.

Maar omdat ik weet hoe leuk een hoop van jullie het vinden om mijn outfit foto’s te bekijken heb ik vandaag deze shoot gedaan en staan de foto’s nu al live (waar een wifi verbinding en een baby met een middagslaapje wel niet goed voor kunnen zijn haha).
Ik ben ook weer volop bezig met een nieuwe vlog (ik ben echt de slechtste vlogger ooit) want ook dit was blijven liggen…En omdat ik meer een persoon ben van kwaliteit dan van kwantiteit wil ik jullie wel iets leuks laten zien. Ik hoop dan ook nog voor het einde van de week mijn Rome vlog online te kunnen zetten.

And now it’s time for shopping! Milan zal as we speak wakker worden en het is dus weer hoog tijd voor mama-dingen ;))

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

La-dolce-vita-2

La-dolce-vita-1

La-dolce-vita-5

La-dolce-vita-6

La-dolce-vita-3

 

 

SHOP MIJN LOOK:

T-shirt – Eleven Paris (via Stylelounge.nl)
Suede jasje – Mango
Jeans – H&M
Schoenen – Fred de la Bretoniere
Crossbody – Zadig & Voltaire

4 Comments

Comments are closed.