Lace up

Lace-up-1

Drie maanden na mij bevalling weer voor het eerst op killer heels :)) Dat was ff wennen kan ik je vertellen. Maar naar een bruiloft kan ik natuurlijk niet op mijn oude vertrouwde sneakers aankomen.
Dit jurkje heb ik voor het laatst gedragen toen ik nog niet zwanger was, dus het was even spannend of ik hem uberhaupt nog wel aan zou kunnen. Maar met een goed corrigerend broekje eronder is het helemaal gelukt! En hoe je het ook wendt of keert; een jurkje met heels is natuurlijk veel vrouwelijker dan een boyfriend jeans met sneakers haha! Hoewel ik vind dat het me erg mooi staat ben ik qua persoon wel veel meer van dat laatste.
Ik denk zelfs dat wanneer ik 50 ben, ik nog steeds op de hipste sneakers (misschien wel als inmiddels oma) rond zal lopen.
Maar goed genoeg over dat, wat vind je van mijn outfit? Persoonlijk vind ik de pasvorm van dit jurkje erg mooi. Doordat ik weinig heupen heb staat een nauwsluitend jurkje mij het mooist. Hierdoor wordt mijn figuur zichtbaar en creeert het meer heup. De lengte is prima, want ik ben het meest trots op mijn benen, dus let it  show!
Ik heb gekozen voor een outfit in twee kleuren om het rustig te houden en een opvallende clutch met luipaard print. Heerlijk om weer een dag te lopen op mijn killer heels, ik heb er meteen strakkere kuiten van gekregen :))

Love,
-♥-
Chris

Lace-up-7

Lace-up-6

Lace-up-5

Lace-up-8

Lace-up-2

Lace-up-4

Mijn outfit van vandaag:

Jurkje: H&M
Blazer: Zara
Lace up booties: Nelly
Luipaard print clutch: Fab.

 

2 Comments

 • Deze heels staan je prachtig! Tis de vraag of ik er op kan lopen. Denk ut niet. Krijg gelijk last van mijn (lange) rug. Dit zouden dan de zogenaamde ‘zitschoenen’ zijn 🙂
  Het jurkje is ook erg mooi! Een kleur dat je niet veel ziet. Net jasje eroverheen en je stal zeker weten de show op de bruiloft.
  Ben je trouwens weer helemaal op je oude gewicht? En tevreden met je figuur nu?

  Lieve groet,
  Marjolijn

  • Dank je wel! Ik moest ook echt weer even aan die hakken wennen.
   Ik ben qua kilo’s al op mijn oude gewicht. Mijn huid mag hier en daar nog wel wat strakker. Maar ik geef het gewoon de tijd. Wanneer mijn week het toelaat zit ik twee keer in de sportschool en als het niet lukt vind ik het voor nu nog niet zo’n ramp. Het heeft vast nog even tijd nodig voordat ik weer strak in mn vel zal zitten haha. Wel moet ik zeggen dat het me alles meevalt. Ik had veel erger verwacht na die enorme buik :))

Comments are closed.