You cannot have enough leather jackets

Color-combination-1

Het was opnieuw een druk weekend. Het allerlaatste drukke weekend heb ik mezelf beloofd. Nu wordt het echt tijd dat ik het iets rustiger aan ga doen. De baby kan namelijk elk moment komen. Ik ben bijna 38 weken zwanger en moet mijn energie een beetje sparen voor de bevalling en de korte nachten welke eraan zitten te komen :))

Afgelopen vrijdag ben ik bij het shopping event geweest van Pepe Jeans in Rotterdam. Wanneer je in Rotterdam bent raad ik je aan eens een kijkje te nemen in deze winkel. Ze hebben een hele toffe collectie voor zowel man als vrouw.
Er was een korting van 50% op de gehele collectie! Ik had de hele winkel wel leeg kunnen kopen aan jeans want die zagen er echt geweldig uit! Maar ik realiseerde me dat dat nu niet zo’n goed idee is met mijn hoogzwangere buik. Daarnaast houd ik de afgelopen week nogal wat vocht vast (zoals je wellicht ook op de foto’s kunt zien :)) en dat heeft gezorgd voor nog een paar kilo’s extra gewicht. Dit neemt niet weg dat ik jullie nog steeds met heel veel plezier mijn outfit foto’s laat zien. Je kunt er nou eenmaal niet iedere dag op je paasbest uit zien, en dit geldt helemaal als je zwanger bent :))
Geen jeans dus voor mij die avond. Wel heb ik dit mooie leren jasje gescoord…en misschien word ik daar nog wel meer happy van dan een nieuwe jeans! Als je mijn blog een beetje volgt weet je inmiddels wel dat ik leef in zwart leren jasjes.
Leren jasjes zijn net als schoenen voor mij; je kunt er nooit genoeg van hebben. Deze van Pepe Jeans is wel mijn mooiste tot nu toe. Je zult hem waarschijnlijk nog heel vaak voorbij zien komen. 
Over het event van Pepe Jeans vertel ik je deze week meer. Ik laat je tevens zien welke mooie items je er deze maand nog kunt scoren voor een fijn prijsje :))
Fijne dag!

Love,

-♥-
Chris

Color-combination-2

Color-combination-5

Color-combination-4

Color-combination-3

PEPE JEANS leather jacket
REVIEW plaid blouse
PRIMARK skinny jeans
HAKEI leather crossbody bag
NIKE AIR MAX X LIBERTY sneakers