Leger print

Army-1

Nog even voordat het mooie weer begint en ik ze voorlopig niet meer kan dragen; mijn bikerboots. Ja I know, ze kunnen inderdaad ook onder een jurkje met blote benen. Dat ga ik ook nog wel doen maar eerst even de benen een beetje bij bruinen de aankomende dagen. De tuniek droeg ik ook tijdens mijn weekendje Amsterdam (hier) maar nu gecombineerd met mijn nieuwe groene blazer alias vestje is mijn look toch net even anders.
De legerprint tas matcht goed bij mijn laarzen en vestje. De roze vossenstaart is de touch of color in mijn outfit.

En what about mijn nieuwe oordopjes? Ik ben best kritisch wanneer het op koptelefoons en oordopjes aankomt. Want hoe fijn mijn muziek ook is, die dingen zien er vaak niet mooi uit laten we eerlijk zijn. Deze van Sudio Sweden zijn chique, passen bij een casual maar zeker ook bij een nette outfit en zijn niet té opvallend. Bovendien kan ik heerlijk ongestoord mijn favoriete muziek luisteren want het geluid is top!

Heel fijn voor het sporten maar ook zeker niet onmisbaar tussen de afspraken door :))

Love,
-♥-
Chris

Army-4

Wat vindt je van mijn oordopjes? Matchen mooi bij mijn outfit :))

Army-3

Army-5

Army-2

Army-7

Army-8

LOOK VAN VANDAAG:

Groene blazer – Saint Tropez
Zwarte tuniek – Modstrom
Leatherlook legging – H&M
Bikerboots – Supertrash
Handtas – Essentiel Antwerp
Oordopjes “Klang” – Sudio Sweden
Zonnebril – Ray-Ban Jackie Ohh

1 Comment

  • Leuk artikel! De schoenen zijn niet helemaal mijn stijl, mij te ruig. Vind de combinatie van de tuniek met de blazer wel heel mooi! Je kettinkje is ook erg leuk. Waar is die van?

Comments are closed.