Lentelook

 

De lente is één van de fijnste seizoenen van het jaar, vind je ook niet? De eerste zonnestralen, de dagen die steeds langer worden en weg met die dikke winterjassen. Tijdens dit seizoen kun je nog steeds laagjes dragen en is het vaak nog net geen weer voor blote benen.
Top dus, want dan kun je die leuke zomerse tunieken nét even anders dragen. Zoals op een jeans bijvoorbeeld. In combinatie met deze destroyed versie krijgt deze lieve tuniek een stoerder randje.

Een tuniek valt vaak recht wat niet altijd goed doet voor je figuur. Wanneer je dit weet en hier rekening mee houdt hoeft dit niet altijd een probleem te zijn.
Ik draag hem bijvoorbeeld met een smalle riem om net wat meer figuur te laten zien. Samen met een pittig en goed getailleerd jack geef je model aan de tuniek.
Mocht je nu wat stevigere heupen of bovenbenen hebben, dan is een recht model vaak meer geschikt. Hiermee creër je namelijk iets meer volume aan de bovenkant en is dit wat meer in verhouding met de onderkant van je lichaam.

Naast de tuniek zijn er nog twee items die perfect geschikt zijn voor de lente; deze pastel roze sneakers en de zonnebril. Normaal gesproken ga ik altijd voor een zwart exemplaar ondanks dit vaak wat harder maakt in mijn gezicht.
Vandaag draag ik voor de verandering een zonnebril in een andere kleur; paars. No matter what the trend will be…ik draag altijd een zonnebril in een rond model. Dit model past namelijk het beste bij de vorm van mijn gezicht.
Ik hou ervan hoe goed hij past bij de rest van mijn outfit!

Let’s bring it on spring!

Liefs,
-♥-
Chris 

 

 

 

SHOP MIJN LOOK:

Tuniek met bloemen – The Cherry Picker
Jeans – G-Star Raw
Jack – The Cherry Picker
Sneakers – Mason Garments
Zonnebril – Ralph Lauren