De leopard jurk

leopard jurk

DE LEOPARD PRINT ON PRINT

Het is weer tijd voor een nieuwe look! It’s all about leopard print zoals je kunt zien. Als je de panty even weg denkt, is het ook nog eens een lekker voorjaars lookje. Want daar zijn we wel aan toe, of niet?!
Deze outfit droeg ik afgelopen weekend toen de zon al wel scheen maar de temperaturen nog niet zo hoog waren als nu. De leopard print doet het altijd goed in combinatie met zwart en wit maar kan ook wel met een beetje clashing color. En natuurlijk is deze leopard jurk super tof met veterlaarzen a la Dr.Martens, maar ik dacht; “ik ga het eens even anders doen”. Dus combineerde ik de jurk met deze fantastische sneakers, mét een printje.

Deze outfit is perfect geschikt voor een casual day wanneer je zin hebt in net even wat anders, wat opvallender. Naar kantoor zou ik deze outfit niet zo snel adviseren, maybe a little too much. Je kunt deze sneakers trouwens wel dragen naar kantoor maar dan bijvoorbeeld onder een pak met goede snit met een basic shirt of blouse eronder.

EYECATCHERS

Niet alleen de leopard jurk staat centraal in deze look, want het draait enigszins toch ook wel om de eyecatchers. Normaal gesproken kies ik meestal voor één eyecatcher in een outfit en bouw hier de outfit “omheen”. In deze outfit zijn er iets meer eyecatchers, zoals de jurk, de sneakers en m’n geliefde tas.

Vind je leopard print al snel te opvallend, dan zul je niet staan te springen bij deze outfit. Wanneer je van opvallende outfits houdt zou je deze weleens heel tof kunnen vinden.

Ik ben altijd benieuwd wat jij van mijn outfits vindt! Laat je het me weten?

Liefs,
Chris
 

OUTFIT OF THE DAY

Leopard dress – Shoeby
Mace sneakers – via Van den Assem
Blazer – Silvian Heach
Tas – Marc Jacobs