Mijn liefde voor Nike air max 1

 

MIJN LIEFDE VOOR….NIKES

Nieuw jaar, nieuw huis, nieuwe schoenen ;)) Na mijn verjaardag heb ik mezelf nog even getrakteerd op dit geweldige verjaardagscadeau…deze nieuwe Nike air max 1!
Zoals je weet gaat mijn liefde voor sneakers ver. Hier kun je in mijn ogen nooit genoeg van hebben. Deze groene beauties gingen dan ook linea recta naar mijn wishlist toen ik ze voorbij zag komen op Instagram. And now they are mine, I’m a happy girl :))

Groen is echt het nieuwe zwart. De kleur groen gaan we dit jaar nog heel veel (wat zeg ik, heeeel veel) zien. Favorietje van mij ook hoor. Want ik vind groen niet alleen mooi, het is ook makkelijk te combineren. Matcht super met een jeans (zie outfit) maar ook bij een zwarte outfit staan deze sneakers te gek. Tof onder een zwart jurkje bijvoorbeeld of een pantalon met een blazer (die staat overigens ook op de wishlist, die blazer). 

MODEFABRIEK

Vandaag was ik nieuwe collecties checken op de Modefabriek voor AW 2018 (herfst en winter volgend jaar). Hier zag je naast heel veel prints (ik kan wel zeggen een explosie aan prints!) ook veel groen. Mosgroen en jadegroen voerden de boventoon. En laten dit nu net mijn twee favoriete groentinten zijn. Ik kan mijn lol op aan het eind van het jaar en begin nu alvast met sparen voor als alle collecties uit komen…. Die prints daarover binnenkort meer. Ik word er heel blij van dat er steeds meer kan en mag en dat we meer durven. Mode is fun en je mag jezelf en je persoonlijkheid laten zien!

Ik ben benieuwd wat jij vindt van deze kleur en natuurlijk ook van mijn outfit van vandaag. Let me know!

Liefs, Chris

 

 

OUTFIT VAN VANDAAG:

Sneakers – Nike Air Max 1 Premium River Rock
Jeans – H&M
Sweater – H&M (sale!)
Tas – Gianni Chiarini GUM