Mag ik je voorstellen aan mijn lievelingskleur van deze winter

Dit-is-mijn-lievelingskleur-deze-winter-7

 

 

In dit normaal zo koude en gure kikkerlandje is het op dit moment verre van winter. Toen ik vandaag in de auto reed gaf deze zelfs 14 graden aan als buitentemperatuur! Heerlijk vind ik het en vergeet voor het gemak maar even dat het misschien wel helemaal niet zo goed is voor de aarde.

Voor deze anders dan andere winter heb ik dan ook nog helemaal niet geshopt. Dat wil niet zeggen dat ik niets geshopt heb maar ik heb de dikke truien, vesten en accessoires even gelaten voor wat ze zijn.
Ik zie buiten wel veel mensen welke zich “voor het principe” kleden. Het principe dat december heet. Want dan draag je vooral heel veel en hele warme kleding. althans ik denk dat dit de gedachte moet zijn bij deze mensen… Ik moet hier in mezelf wel een beetje om lachen, want zijn die dikke shawls en winterjassen nu écht lekker met deze voorjaarstemperatuur?!
Afgelopen weekend was ik in Maastricht en heb ik overigens ook heerlijk geshopt. Even zonder kids en mannen, je weet wel zoals alleen vrouwen dat kunnen ;-))

Maar goed nu even over naar de orde van de dag; mijn outfit van vandaag. Ik draag twee items met mijn absolute lievelingskleur voor deze winter. Normaal gesproken een warme parka rond deze tijd maar vandaag heeft deze plaats gemaakt voor mijn nieuwe army groene biker jasje welke bijna precies dezelfde kleur heeft als mijn Uggs. En ondanks ik niet zo van dat “matchy matchy” ben, moet ik bekennen dat ik het nu toch best wel leuk vind.
Gecombineerd met een gestreepte top (musthave!) en een skinny jeans (welke ik de dag voor Maastricht nog even snel bij de H&M op de kop heb weten te tikken) is het helemaal mijn outfit geworden.

En heerlijk zo zonder die dikke winterjas ;-))

Liefs,
-♥-
Chris

 

Dit-is-mijn-lievelingskleur-deze-winter-8

Dit-is-mijn-lievelingskleur-deze-winter-1

Dit-is-mijn-lievelingskleur-deze-winter-5

Dit-is-mijn-lievelingskleur-deze-winter-4

Dit-is-mijn-lievelingskleur-deze-winter-6

Dit-is-mijn-lievelingskleur-deze-winter-2

 

 

 SHOP MIJN LOOK:

Legergroen bikerjasje – ONLY (via Defshop.nl)
Gestreepte top – Pologarage (hier vergelijkbaar)
Skinny jeans – H&M
Schoenen – UGG
Tas – Fab.