Light Blue

Blue-Monday-1

Ik heb serieus twee keer met mijn ogen geknipperd en het weekend zat er alweer op. Het weekend dat in het teken zou staan van het Zomercarnaval. Al zo lang als ik leef een begrip in Rotterdam. En voor de allereerste keer werd het afgelast, vanwege het slechte weer. Super jammer, maar over het slechte weer was niks gelogen. Zaterdagochtend zat ik nog warm en droog van een lekkere cappuccino te genieten bij de kapper voor wat highlights. Mijn haar was mooi glad geföhnd maar eenmaal buiten was het binnen no-time één grote pluizenbol. Inderdaad…je hoort het me zeggen….heel fijn.
Ik heb dan ook niet meer de moeite gedaan om er verder ook maar iets van te maken. Een grote knot is op dit soort dagen ideaal.
Geen Zomercarnaval, geen zon en geen kleurrijke outfits. Dat laatste komt me dan wel goed uit. Deze look past namelijk veel beter bij me dan een outfit met heel veel kleur. En om toch nog wat kleur te geven aan mijn zwarte outfit koos ik voor dit lichtblauwe vestje van Harper+Yve. Ik ben verliefd op deze kleur blauw welke mooi matcht bij de sneakers. Een zomers tintje welke ook heel goed draagbaar is tijdens het najaar. Neem een leren broek, stoere veterlaarzen en een grijze, witte of zwarte top. Ook mooi in combinatie met een donkergrijs jurkje waarbij je op warme dagen het vestje nonchalant om je middel kunt knopen. 
Een heerlijk item dus welke zorgt voor een hoop nieuwe combi’s in mijn garderobe :))

Love,
-♥-
Chris

Blue-Monday-2

Blue-Monday-5

Blue-Monday-7

Blue-Monday-4

Blue-Monday-6

Blue-Monday-3

 

 SHOP MY LOOK:

HARPER+YVE lichtblauw vestje
MODSTRÖM jurkje
H&M legging
NIKE AIR MAX 1 ESSENTIAL sneakers
HAKEI crossbody bag
RAY-BAN zonnebril