Little black dress

 

Little black dress, Nubikk sneakers en te gekke Michael Kors zonnebril, Love it!

IS HET AL ZOMER?

Deze little black dress is zó leuk dat ik hem wel elke dag zou kunnen dragen. Heerlijk stofje (polyester maar wel een zachte), tof model en heel goed te combineren met een sneaker. Top jurkje voor de zomer dus!

Volgende week gaan wij even vakantie vieren in eigen land. En nu zag ik net op de weersvoorspelling dat het naar alle waarschijnlijkheid ook echt zomer gaat worden. Nog meer top dus ;))
Deze gaat dan ook zeker mee in de vakantiekoffer. En wie zegt dat zwart niet kan wanneer het warm is? Think again, want in zwart zie je niet dat je het heel warm hebt (lees: zweet) en zwart staat prachtig op een bruine huid. Zo lang je het maar combineert met de juiste schoenen en accessoires kan zwart juist heel goed in de zomer.

Eigenlijk draag ik nog liever zwart in de zomer dan in de winter. Omdat het me dan iets beter staat. Zeker wanneer ik een beetje een kleurtje heb. Die heb ik op de foto’s overigens nog niet heel erg, maar gaat volgende week dus helemaal goed komen.

OOTD

Een mooie little black dress is een topper in je garderobe. Eentje waarvan je elke dag weer blij wordt en die je oneindig kunt blijven combineren. Want bedenk hierbij een veterlaarsje en een blazer en je hebt een hele andere look, voor wat tips 🙂

In deze look combineer ik het jurkje met toffe witte sneakers van Nubikk en een mooi crossbody tasje. Tevens een wardrobe essential. Deze is inmiddels een beetje aan het einde van zijn latijn (ben hard aan het sparen voor een nieuwe ;)).

Een stylish zonnebril maakt de look compleet.

Opnieuw een outfit die echt bij me past en waar ik helemaal blij van word. Ben benieuwd wat jij van mijn look vindt!

Liefs, Chris

 

OUTFIT VAN VANDAAG:

Cami midi-jurk – River Island
Sneakers – Nubikk
Zonnebril – Michael Kors