Hoe cool zijn deze accessoires?

panterprint rokje

IT’S ALL ABOUT THE DETAILS

Opnieuw een look op de woensdag want dat breekt zo lekker de week!
Deze week staat voor mij in het teken van netwerken en nieuwe contacten op doen. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik vanuit nature niet zo’n netwerker ben.
In mijn eentje op onbekende mensen afstappen en een zakelijk gesprek aangaan is voor mij echt out of my comfort zone. Maar al doende leert men, en in dit geval geldt dat ook voor mij.

Het leuke aan netwerken vind ik vooral de uitkomst ervan. Zo heb ik een twee jaar geleden tijdens een netwerk event een hele leuke meid ontmoet waarmee ik al meerdere samenwerkingen heb gedaan en die inmiddels ook echt een vriendin is geworden.
Dit zijn voor mij de succesverhalen en dat maakt het ook steeds weer leuk om de uitdaging van een netwerk event aan te gaan. De details worden belangrijker dan het event zelf.

Zo geldt dat ook voor outfits. De basis is één maar daarnaast kun je met schoenen en accessoires je eigen signature look maken. Een look die past bij jou en die alleen jij zo kan dragen.

LOOK OF TODAY

Vandaag verdient niet alleen mijn outfit maar ook mijn schoenen en accessoires het om in de spotlight te staan. Want deze items maken mijn look eigen en persoonlijk.
Neem dit prachtige armbandje. Het past perfect bij mijn stijl door het zwarte bandje en de zilveren details. Het mooie aan dit armbandje vind ik dat het de initialen heeft van Milan. Hierdoor wordt hij pas echt bijzonder.
Het armbandje komt van KAYA sieraden. Wanneer je hier een sieraad koopt, steun je tegelijkertijd een heel mooi en goed doel. Voor elke aankoop doneert KAYA namelijk 1 euro aan een school in Gambia om ervoor te zorgen dat kinderen daar naar school kunnen.
Een prachtig project voor een fantastisch land waar ik meerdere keren zelf ben geweest.

En ook de schoenen zijn op het eerste gezicht normale bikerboots. Maar als je goed kijkt zie je de coole details die ze echt one of a kind maken.

Ik combineer de items in een look die perfect geschikt is voor dit seizoen. Een flared rokje, panterprintje en een warme trui. En hoe mooi matcht het zachte groen van de trui met het rokje?

Dit is een outfit die ik zeker vaker ga dragen!

Liefs, Chris

 

armband KAYA sieraden

boots kennel und schmenger

 

SHOP MIJN LOOK:

Rokje panterprint – Ambika
Knit – The Cherry Picker
Boots – Kennel und Schmenger
Armband – KAYA sieraden