The comfy way

 

Fijne casual outfit zo voor de eerste dag van de week. Want wanneer het weekend voorbij is wil ik vooral comfortabel de nieuwe week beginnen. En ik merk dat hoe ouder ik word, dat comfortabele steeds belangrijker wordt. Komt dat even mooi uit want deze look is all about comfy! En ladies; comfortabel betekent dus niet dat je niet over je outfit hoeft na te denken en zo de deur uit stapt…Want ook over een comfy look heb je nagedacht.

Vandaag draag ik dan ook items die behalve comfortabel ook nog eens voor een stijlvolle look zorgen. Leuk weetje; ik shopte bijna mijn gehele look op één van mijn favoriete online shops; Miinto.nl.

ITEMS:

  • een destroyed jeans; deze jeans geeft iedere outfit een stijlvolle upgrade. Voor mij een absolute keeper en onmisbaar in de garderobe van ons modieuze vrouwen.
  • een mooie top; het liefst in een loose fit model. Deze top zorgt namelijk voor de stijlvolle en vrouwelijke touch in combinatie met de stoere jeans.
  • boots; mijn nummer 2 wanneer het aankomt op schoenen. Deze van Nubikk zitten super fijn en zijn heel handig wanneer je geen zin hebt je schoenen dicht te ritsen (hóe comfy?) ;))
  • biker jasje; tja, eeuwige favoriet doordat hij never out of style gaat en mooi staat met werkelijk iedere outfit
  • één eyecatcher; dat kan een opvallende lip zijn, een statement jacket of een opvallend tasje zoals deze met trendy print

Fijne 2e paasdag!

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

 

SHOP MIJN LOOK:

Jeans – G-Star
Top – Yaya
Jack – Pepe Jeans
Boots – Nubikk
Bag – Elvy