Mallorca on tour met de Nuna Pepp Luxx

Nuna-Pepp-3

Een paar dagen op dit eiland en je bent volledig in de vakantiesferen. Zelfs zo erg dat je nooit meer naar huis zou willen, althans dat gevoel heb ik nu. De zon, de omgeving, mijn gezin…deze elementen maken het een vakantie om nooit meer te vergeten. En wanneer je mijn social media channels volgt weet je dat dit de mooiste vakantie van mijn leven is. Maar daarover later deze week meer :))

We wandelen wat af met kleine Milan. In de draagzak maar het liefst in zijn nieuwe wagen; de Nuna Pepp Luxx. Ik was al verkocht op de look en nu ik hem deze vakantie voor het eerst ben gaan gebruiken ben ik ook verliefd geworden op de feel. Thuis heb ik een Joolz Tailor wat een heerlijke wagen is, maar voor dagjes uit of voor op vakantie is een kinderwagen niet altijd even praktisch. Groot, zwaar en gewoon een hoop gedoe. En dat wil je niet op vakantie. De Nuna Pepp Luxx is een buggy maar heeft nét dat beetje extra, waardoor hij de ideale wagen is voor op reis.
Hij is…
1) flexibel: super makkelijk mee te nemen. Weegt minder zwaar dan een kinderwagen en is met één hand opvouwbaar. Overigens mocht de Pepp Luxx bij ons mee tot aan de gate. Dit mag niet altijd en niet bij iedere luchtvaartmaatschappij. Het is namelijk geen echte zogenaamde “paraplu-buggy” en hij weegt meer dan 7 kg. 
2) praktisch: over alles is nagedacht, en hier houden wij moeders (en vaders!) van. De wagen heeft 3 standen; zitstand, relaxstand (half liggend) en slaapstand (geheel liggend). De kap heeft een zonneklep en is verder uit te klappen waardoor je kindje volledig in de schaduw kan liggen (en slapen!). Hij heeft een grote boodschappenmand waar je gemakkelijk en snel wat dingen in legt en uit haalt. En last but not least; hij is met één hand bestuurbaar. Voor alle ladies welke ondertussen graag nog even een foto maken of hun appjes willen checken is dit een musthave!
3) fashionable: hiervoor heb ik niet veel woorden nodig. Check de foto’s en je snapt wat ik bedoel. Stoer, clean, tijdloos en stylish.

Milan vindt hem geweldig en zowel mama als papa zijn fan. Thumbs up voor Nuna, welke écht nadenkt over hun (baby) producten en het voor jou en voor je kindje een stuk makkelijker maakt.

Updates over afgelopen week volgen snel, promise :))

Love,
-♥-
Chris

Nuna-Pepp-7

Nuna-Pepp-1

Nuna-Pepp-5

Nuna-Pepp-8

 

I was wearing

WEEKDAY basic t-shirt (check out my latest ‘Spotted by Chris’ for more)
VERO MODA loose fit shorts
LOLA CRUZ sandals
VERO MODA leather bag