Dit zijn de meest stoere boots ooit

Dit-zijn-de-meest-stoere-boots-ever-9

 

Om maar even met de deur in huis te vallen….ik heb weer een nieuw paar schoenen. Maar als ik je vertel waarom is het echt minder erg dan het lijkt (als mijn vriend dit leest kan hij zijn lach waarschijnlijk niet bedwingen).

Vorige week dinsdag 19 januari ben ik weer een jaartje ouder geworden…33 jaar inmiddels. En ondanks ik me niet echt zo voel vind ik zelf dat je het wel steeds beter gaat zien. Maar mijn “nieuwe” wenkbrauwen van INGEbrows to stay doen wonderen kan ik je zeggen.
Door de vele verjaardagen van mijn familie in januari vier ik mijn eigen verjaardag pas aanstaande zaterdag. Het kleine meisje in mij kon alleen niet wachten tot deze dag en zag dat er nog maar 1 paar van deze laarzen online verkrijgbaar waren.

Je snapt m…natuurlijk kon ik hiermee niet wachten tot na mijn verjaardagsfeestje, wanneer ik misschien voldoende verjaardagsgeld met mijn hoge hoed heb opgehaald. En dus had ik deze al in huis voordat mijn 33e levensjaar überhaupt was begonnen (tot ergernis van mijn vriend welke me bijna heeft gesmeekt ze terug te sturen).

Deze boots dus…het zijn misschien wel de mooiste en de meest stoere uit mijn garderobe. Vandaag gecombineerd met een skinny jeans en metallic shirt (wat overigens een grote trend is aankomend voorjaar). Maar van de week gaan ook mijn jurkjes eraan geloven. Deze laarsjes matchen namelijk met any outfit en zijn zo cool dat ik ze elke dag wel zou willen dragen!

PS: de vlog van vandaag komt aanstaande zondag live!

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

Dit-zijn-de-meest-stoere-boots-ever-4

Dit-zijn-de-meest-stoere-boots-ever-3

Dit-zijn-de-meest-stoere-boots-ever-6

Dit-zijn-de-meest-stoere-boots-ever-7

Dit-zijn-de-meest-stoere-boots-ever-5

 

SHOP MIJN LOOK:

Veterboots – Shabbies (Fred de la Bretoniere) (vergelijkbaar hier)
Jeans – G-Star Raw
Metallic top – Vero Moda (vergelijkbaar hier)
Jacket – h&m
Crossbody – Zadig & Voltaire
Shawl – Zara