Verliefd op deze midi jurk met print

midi jurk met print

MIDI JURK MET PRINT

Je zult het bijna niet geloven, maar je zit weer in een nieuwe blog! En een zomerse ook nog. Deze midi jurk met print heb ik al een tijdje in mijn kast hangen maar kon hem steeds niet dragen vanwege het weer.
En toen, toen kwam er ineens zo’n zomerse dag…zo’n dag waarop je het liefst op een bedje gaat hangen op het strand, of een cocktail gaat drinken op het terras. Precies zo’n dag. Helaas was het een werkdag en werd er niks gehangen op het strand of aan cocktailtjes genipt.

Maar ik kon dus mooi wel die jurk aan! En hier is ie dan. Het is een nieuwe outfit waar ik helemaal blij van word.

DE MIDI JURK ALS MUSTHAVE VAN DIT SEIZOEN

Een midi jurk met print is de musthave van dit seizoen. Dierenprintjes zijn nog steeds hot and happening en deze is een beetje afgeleid van dit hippe printje.
Hij heeft een soort van dierenprint maar dan niet in een traditionele kleur zoals bruin, beige of zwart. En juist deze kleuren geven zo’n zomers gevoel.

Gemixt met een stoer paar laarzen is dit een outfitje to stay kan ik je vertellen. Ik hoop hem nog vaak te kunnen dragen deze zomer. Inmiddels hangt de jurk alweer een week in de kast. Het zomerweer laat tot nu toe nog een beetje te wensen over. Misschien dat we wel een hele lange nazomer krijgen. Ben spontaan aan het duimen….

EASY PEASY

De laatste tijd is het nog steeds wat rustig op de blog en socials. De laatste blog met die luipaard broek en rode hoodie is alweer bijna een maand geleden.
Af en toe plaats ik een fijne pica van een tof item, een outfit of van m’n family. Maar het is goed zo. Ik heb heel lang een bepaalde druk gevoeld bij het plaatsen van blogs en foto’s. Nu ik dit min of meer heb losgelaten voel ik me er een stuk prettiger bij.
In plaats van de hele dag rennen en vliegen, gaat het nu ook weleens op een slakkengangetje. Heerlijk! Het geeft mij ook wat meer ruimte voor creativiteit en quality time met de mensen waarmee ik het liefste ben.

En is dat nou juist niet waar het leven over gaat?

Geniet van je dag!

Liefs,
Chris 

 

mace laarzen

mace laarsjes

zomerse outfit met midi jurk

 

OUTFIT DETAILS:

Midi jurk met print – Vila
Laarsjes – Mace (via Van den Assem)
Tasje – Zara

 

 

1 Comment

Comments are closed.