Mijn musthaves voor dit seizoen

casual outfit

DE wishlist

Laten we het even hebben over mijn wishlist. Want dit is toch wel een beetje een dingetje. Mijn wishlist staat vol met musthaves. Oftewel items die ik écht nodig heb (ja San, écht nodig ;)). Maar hoe kan het dan toch dat ik steeds weer met kleding thuis kom die niet op dit lijstje staat?
Impulsaankopen noem je dat ook wel. Dat je eeeeven de stad in gaat en eeeeven gaat kijken bij de ene toffe winkel.
Je weet van tevoren al dat het geen goed idee is maar toch ga je die winkel in. En dan ben ik eerlijk om te zeggen dat ik de verleiding tot het kopen van nieuwe items vaak niet kan weerstaan.

Stick to the wishlist

En ja hoor, hoppa weer een shirt met korte mouwen waarvan ik er al twintig in mijn kast heb liggen. Niet een echte musthaves dus. En als het dan zomer is is het allemaal zo erg nog niet. Maar nee het is herfst en het wordt buiten toch echt kouder…

Stick to the wishlist Chris, hoor ik mezelf zeggen. Maar dat is niet altijd zo makkelijk gezegd als gedaan.

Nieuwe items

Maar goed om even terug te komen op de werkelijke inhoud van mijn wensenlijstje voor dit seizoen; een lange jas, een leren broek, een vest en een paar witte sneakers. Zoals je ziet kan ik de laatste twee items van mijn wishlist afstrepen. Want hello fresh new sneakers en hallo lekker warm vest!
En ooohh wat ben ik blij met deze twee items. Ik hou echt van witte sneakers in de herfst en in de wintermaanden. Frist de boel een beetje op zeg maar. En je kunt ze zo makkelijk combineren. Deze sneakers matchen echt mooi met iedere outfit. Door de grote strikken zijn ze stoer maar hebben ze toch ook wel een ietwat vrouwelijke twist.

De eyecatcher van mijn look

En dan het vest; wat is dit een fijne toevoeging op mijn garderobe. Want ik heb veel (heel veel) kleding, maar slechts twee lange vesten. Deze van Black Swan Fashion is een echte eyecatcher in een basic look. Zoals ik vandaag draag bijvoorbeeld; een jeans, een wit t-shirt en hagelwitte sneakers. Het vest maakt de look echt helemaal af, een nieuwe favoriet!

Nu nog proberen de andere wishlist-items te vinden, en dan niet tussendoor te gaan shoppen voor andere dingen….

Wish me luck!

Liefs, Chris

 

herfstlook

black swan fashion

 

puma basket heart sneakers

trendy look

 

 

SHOP MIJN LOOK:

Kloe Knit Cardigan – Black Swan Fashion
Jeans – G-Star Raw
T-shirt – Moss Copenhagen
Sneakers – Puma Basket Heart