Mijn winter essentials

Winter-essentials-2

 

Het is afgelopen weekend koud geworden. En voor een koukleum als ik zelfs heel erg koud. Al heb ik het idee dat Milan er minder last van heeft, voor mom betekent dit serieuze maatregelen om het leven buiten iets aangenamer te maken…

 

  • een warme winterjas. Dit fluffy jasje ziet er niet alleen warm uit maar is het ook écht. Wanneer ik even geen zin heb in een parka of wollen jas is dit een heerlijk alternatief.

 

  • lederen handschoenen. Ze stonden al zó lang (lees: jaren) op mijn wishlist dat het nu toch eens tijd werd ze aan te schaffen. Jarenlang liep ik vaak mijn mijn handen in mijn (jas)zakken (heerlijk stylish ook haha). Maar achter de kinderwagen wordt dat toch wat moeilijk. Echt leer heeft wel mijn voorkeur. Daar waar nepperts snel “op” zijn worden leren alleen maar mooier tijdens het dragen en ze zijn nog eens veel warmer ook.

 

  • een broek welke je benen warm houdt. Fijn al die hippe broekjes die er super leuk uit zien, maar waaronder je benen bevriezen. Deze jeans heeft een fan-tas-ti-sche stretch (zit lekker, check) en houdt mijn benen warm (check).

 

Enig idee of de Sint ook modeblogs leest? Mocht dit nu zo zijn dan staan een mooie wintershawl en muts bij deze op mijn verlanglijstje ;-))

 

Liefs,
-♥-
Chris

 

Winter-essentials-3

Winter-essentials-1

Winter-essentials-4

 

Jas – Harper + Yve (in de sale!)

Boyfriend jeans – By-Bar Amsterdam

Leren handschoenen – Michael Kors

Sneakers – Nike Air Max Tavas

Shirt – Josh V via Winkelstraat.nl

2 Comments

Comments are closed.