Mix en match

outfit mix en match

Happy Monday!

Heb je een leuk weekend gehad? Mijn weekend begon met een heerlijk gevoel. De kogel is namelijk door de kerk; afgelopen vrijdag ontvingen we de brief dat we in november de sleutel ontvangen van ons nieuwe huis! Na anderhalf jaar wachten is het dan eindelijk zover!
Ik kan je vertellen dat het afgelopen anderhalf jaar een beetje voelde als die reclame van “een X5 naar lijn 5”. We verkochten ons mooie en fijne appartement en verbleven van juni vorig jaar tot nu in verschillende huizen. Onze spulletjes werden opgeslagen in een opslag en het grootste deel van mijn kleding ging mee (soms tot ergernis van San die door mijn hoeveelheid zelf amper wat kwijt kan, sorry lief ;))

De laatste drie maanden hebben we kunnen overbruggen bij onze beste vrienden en familie. Hiervoor zijn we ontzettend dankbaar! We hadden het niet beter kunnen treffen.
Maar nu is dan toch eindelijk de tijd is aangebroken dat we weer kunnen genieten van onze eigen plek, met eigen spullen op een fantastische plek in Rotterdam. Ik kan nu echt niet meer wachten!

Next step

Settelen in ons nieuwe huis zal naast heel veel geluk ook veel rust in mijn hoofd gaan geven denk ik. Ik heb wel gemerkt dat die rust er al een tijdje niet meer is. En hoewel heel veel mensen van mij denken dat ik heel gestructureerd ben, zorgt die onrust ook voor behoorlijk wat chaos in mijn hoofd. Dingen vergeten, niet goed afmaken of half afronden is aan de orde van de dag.
En niet alleen mijn hoofd heeft hieronder te lijden. Ook mijn vrienden, familie en mijn werk merkt dit. Ik denk dat alles in een wat rustiger vaarwater gaat komen wat tegelijkertijd ook weer ten goede komt van alles dat ik net genoemd heb.

Keep up the good work

En ook de outfitposts op mijn blog hebben hieronder geleden. Want twee of drie keer per week een outfit plaatsen dat is vrijwel onmogelijk wanneer je 1.leeft uit dozen en 2.geen locatie in de buurt hebt om mooie foto’s te maken.
Dus hoe leuk ik het ook vind om jullie mijn outfits te laten zien, het lukte me niet om dit vaak genoeg te kunnen doen.
Zodra we zijn verhuisd denk ik dat ook dit allemaal wat makkelijker zal zijn. We wonen dan immers op één van de meest fotogenieke plekken van Rotterdam, namelijk Katendrecht (voor de Rotterdammers onder ons; ook wel bekend als De Kaap). Nog even geduld ladies, maar die outfits komen er dan echt aan.

Mix en match

Vandaag kan ik je nog wel even een mix en match outfitje laten zien die ik droeg in Milaan (wie wat bewaard die heeft wat zei mijn oma altijd).
Deze outfit is voor nu in NL ook nog prima te dragen, alhoewel we nu wel weer de winterjas uit de kast kunnen halen (in mijn geval uit de opslag haha).
Boyfriend jeans, sneakers, streep top met ruches en een tasje met bloemen. Casual, simpel en toch nog een beetje trendy.

Wat vind je?

Liefs, Chris

 

 

 

 

LOOK VAN VANDAAG:

Boyfriend jeans – Mango
Top – H&M
Sneakers – Puma
Tas – Mango