Mix en Match

 

 

Mix & Match

Sinds ik moeder ben geworden is het staan voor mijn kledingkast voor het bedenken van outfits definitief verleden tijd. Ik ben zó geen ochtendmens dat ik liever kies voor nog 10 minuten snoozen dan dat ik bezig ben met “wat zal ik vandaag aan doen”.
De creativiteit is er dan ook niet altijd om een hele bijzondere of aparte outfit samen te stellen. Jammer misschien, maar omdat ik ook gek ben op basics zie ik dit niet altijd als een probleem.
De creativiteit voor het bedenken van outfits komt bij mij tegenwoordig meer van de straat en van internet en magazines (ja ik lees ze nog steeds ;)) Ik ben niet echt van het kopiëren van hele looks maar pik die dingen op die ik tof vind en waarvan ik denk dat deze het beste bij mij passen. Soms kom ik dan alsnog op verrassende combinaties…

Zoals vandaag bijvoorbeeld. Voor een fotoshoot die ik had voor The Cherry Picker trok ik deze set per ongeluk bij elkaar aan. Maar in the end vond ik deze toch léuk!
Qua kleur niet meteen een match; ik bedoel het army groene shirt met het donkerblauwe en okergele rokje…Maar zo bij elkaar vind ik het heel cool. Juist omdat het niet zo gematcht is waarschijnlijk.
Je weet dat ik niet zo van het principe ben dat alles moet matchen, liever niet dan wel ;))

Heerlijk lookje die goed past bij mijn persoonlijkheid. En dat is in mijn ogen het allerbelangrijkste aan styling. What you see is what you get in het leven, en daar kun je al met je outfit mee beginnen!

“You’ll never get a second chance for the first impression”

 

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

]

 

SHOP MIJN LOOK:

T-shirt & rok – The Cherry Picker
Sneakers – Adidas Superstar
Armband – Michael Kors

 

 

 

 

 

 

1 Comment

  • Een súpermatch Christel! Erg leuk met de Superstars… ☺

Comments are closed.