Mix en match met leer (look)

Mix-en-match-met-leer-5

Dat je leer niet met leer kunt dragen is voor mij net zo waar als dat je geen witte broek kunt dragen in de winter. Juist in de winter draag ik een witte broek en dat dit niet zou kunnen is natuurlijk onzin. Uiteraard draag ik niet mijn zomerse witte broek wanneer het buiten vriest maar een witte jeans (van stevige denim) is een hele goede optie. Gecombineerd met wat zwaardere stoffen zoals wol en suede kan dit een super outfit opleveren.

Wat betreft leer op leer geld voor mij hetzelfde. Een mooie leren broek gecombineerd met een leren bikerjack…waarom niet? Je maakt de look wat minder motor-achtig door het gladleren jasje te vervangen voor een suède variant (suède is overigens een grote trend deze winter).
Dat ik ook van lederlook hou is geen geheim. Zolang het geen cheapy uitstraling heeft en de pasvorm mooi is ga ik al snel overstag in de winkel of online.

Deze broek en dit jasje van Harper+Yve matchen super goed bijelkaar. Juist omdat ze allebei een lederlook hebben. Het jasje is raw afgewerkt en dat maakt hem extra stoer. Door de verschillende materialen aan de voor- en achterkant van de broek geven deze een toffe touch.
Omdat ik deze twee items opvallend genoeg vind kies ik ervoor om ze te combineren met een zacht kleurenpalette. Een basic grijs t-shirt en mijn nieuwe Nikes. Simpel maar door de materialen maakt het de look toch interessant. Heerlijk outfitje voor door de weeks wanneer ik vanuit huis werk of in het weekend wanneer een date heb met vriendinnen of buiten achter de kinderwagen loop (dan gecombineerd met een warme jas ;-))

Heb jij jouw leren items al geshopt voor komend seizoen?

Love,
-♥-
Chris

Mix-en-match-met-leer-6

Mix-en-match-met-leer-8

 

Zijn deze in het echt niet nog mooier dan in de webshop?

 

Mix-en-match-met-leer-9

Mix-en-match-met-leer-4

Mix-en-match-met-leer-7

Mix-en-match-met-leer-2

Mix-en-match-met-leer-3

Mix-en-match-met-leer-1

I was wearing:

HARPER+YVE jacket
WEEKDAY t-shirt
HARPER+YVE pants
NIKE air max 90 sneakers

6 Comments

Comments are closed.