New glasses

Polette-bril-4

Rond mijn twintigste kwam ik erachter dat mijn ogen misschien wel een hulpmiddel konden gebruiken. Ik ben begonnen met het dragen van een bril maar ik moest hier zo ontzettend aan wennen dat ik vrij snel overgestapt ben op het dragen van lenzen.

Maar tegenwoordig zijn brillen (ook zonder sterkte) uber hip en vol in de mode. Ik houd vooral van opvallende, grote brillen waarmee je een statement maakt en je look direct een andere touch kunt geven.

En opvallen doet deze zeker! Deze transparante bril ‘L.A. Trans met groot montuur van Polette.com. Echt een eyecatcher van je outfit als je het mij vraagt. Heel handig voor wanneer ik lekker in bed tv wil kijken maar <em>hoe</em> fashionable ook voor naar een feestje?!<br />En toen ik de prijs zag wilde ik bijna de hele webshop aan brillen kopen :)) Dit montuur kost slechts EUR 18,99!

Polette is een Franse online opticien sinds 2011 met meer dan 900 betaalbare design monturen. Doordat zij de brillen zelf fabriceren zijn deze nergens ander zo goedkoop. Van trendy tot vintage, met en zonder sterkte maar ook zonnebrillen. Je kunt alles op deze webshop vinden. Je kunt de glazen zelf een kleur geven en het tint-niveau bepalen. Check hier de webshop voor jouw bril: www.polette.com

Liefs,
-♥-
Chris

 

Polette-bril-1

Polette-bril-6

Polette-bril-5