De nieuwe Little Black Dress

De-nieuwe-little-black-dress-3

Het is maandag en dat betekent niet alleen dat het weekend weer voorbij is maar het is ook de dag voor een brand new outfit post. En mag ik je even voorstellen aan mijn nieuwe LBD van Harper+Yve?
Een zwart jurkje mag écht niet ontbreken in je garderobe. Want of je nu 25 of 55 bent, er is voor iedere leeftijd en voor ieder figuur een passende little black dress.
Ik draag een getailleerd exemplaar, welke het beste bij mij past doordat ik hiermee de nadruk leg op het smalste gedeelte van mijn lichaam; mijn taille. Hiermee is mijn figuur beter in balans dan wanneer ik een a-lijn jurkje zou dragen. Het betekend niet dat ik nooit een a-lijn jurkje zou kunnen dragen maar deze staat mij wel minder mooi.
Ik combineer mijn LBD met allemaal zwarte items, waarbij de Fab. tas van The Bag Store de eye-catcher is van mijn look. Ik vind de gouden details echt prachtig en wie zei ook alweer dat je goud niet met zilver kan dragen?! Net zoals donkerblauw een hele mooie combi is met zwart, kan goud ook heel goed met zilver. Zoals de gespen op de motorboots als mijn shiny ketting.

Heerlijk comfortabele maar ook stylish outfit voor het koudere weer ;-))

Love,
-♥-
Chris

De-nieuwe-little-black-dress-5

De-nieuwe-little-black-dress-4

De-nieuwe-little-black-dress-7

De-nieuwe-little-black-dress-6

De-nieuwe-little-black-dress-2

De-nieuwe-little-black-dress-8

 

I was wearing:

HARPER+YVE little black dress
PEPE JEANS leather biker jacket
COSTES boots
FAB. BAG
JANE KØNIG necklace

 

4 Comments

Comments are closed.