Nieuw jaar, nieuwe items

Nieuw-jaar-nieuwe-items-2

Het nieuwe jaar begint voor mij niet alleen met goede voornemens, maar ook met nieuwe items. En wat kan je daar als vrouw toch enorm gelukkig van worden. Die koude, sombere dag wordt wordt toch net even iets leuker in een nieuwe outfit, vind je niet? 

En nieuwe items zorgen niet alleen voor één nieuwe outfit maar ook voor een hele nieuwe dimensie in je garderobe. Want je kunt ineens dat ene item weer dragen welke al zo lang in je kast lag maar waarmee je eigenlijk niets meer had om te dragen. Ook krijg je vaak inspiratie voor nieuwe combinaties en outfits.

Vaak hoeven het niet eens hele dure of grote kledingstukken te zijn. Juist simpele basics zijn vaak al genoeg om je garderobe een upgrade te geven.
De laatste tijd merk ik dat ik steeds vaker naar basics grijp. Deze items zijn nu eenmaal altijd goed en veel makkelijker te combineren dan die met een opvallende print of structuur. Deze grijze top is een goed voorbeeld van een simpele basic. Casual op een jeans maar ook zeker chic te dragen; op een zwarte pantalon gecombineerd met een mooi jasje bijvoorbeeld.
Dit groene jasje is een goed alternatief voor een vest of blazer wanneer je lekker casual de deur uit wilt. Momenteel wel te koud zonder jas en draag ik hem graag binnen als blouse. Open is ie trouwens ook erg leuk (zeker van het voorjaar als jasje)

Met kerst ontving ik een cadeaubon van één van mijn favoriete winkels en heb ik vorige week deze skinny jeans gescoord. Stond al een tijdje op mijn wishlist maar het ontbrak me aan tijd en geld om hem aan te schaffen. Een goede slim fit jeans is voor mij echt een investering waard. Mijn motto is: liever 1 mooie jeans dan 10 welke je binnen een paar maanden uitloopt. 

Gecombineerd met wat oldies zoals de hoed en sneakers is het een fijne casual outfit geworden. En weer even wat anders dan dat vele zwart van de afgelopen tijd ;-))

Liefs,
-♥-
Chris

 

Nieuw-jaar-nieuwe-items-1

Nieuw-jaar-nieuwe-items-3

Nieuw-jaar-nieuwe-items-4

 

 LOOK VAN VANDAAG:

Grijze basic longsleeve – Opus
Army groen jasje – She In
Skinny jeans – G-star Raw
Sneakers – Nike Air Force 1
Crossbody – Zadig & Voltaire
Ketting -Jane Konig