De nieuwe hobby van Milan en zijn mom

Hippe BSP fiets

 

Wanneer je moeder bent wordt echt álles anders. En hiermee bedoel ik niet alleen je ritme, je nachtrust en de tijd die je hebt voor jezelf en voor je partner…
Neem bijvoorbeeld het fenomeen fietsen; ik ben hier nooit echt een enorme fan van geweest. Het liefst deed ik alles lopend of met de auto. Nu is de lol er met de auto wel een beetje vanaf gegaan sinds Milan in ons leven is. Want zo’n fan als mama is van het autorijden, zo niet leuk vindt Milan het.
Lopen is voor kortere stukjes nog wel een optie, echter is Milan vrij ondernemend en vindt hij het snel saai worden in een kinderwagen. Inmiddels kan hij al wel een beetje stappen maar ik kan hem natuurlijk nog geen hele marathon laten lopen.

Afijn, je kunt hieruit opmaken dat ik best veel aan huis of dicht bij huis gebonden ben. Maar nu…is er een fiets! En wat blijkt? Milan vindt het heerlijk op de fiets. Helemaal niets saais aan en ook prima 1,5 uur vol te houden.
Bijkomend voordeel voor mama is dat ze nog een beetje aan haar conditie werkt met 11 kilo voorop (in een té leuk zitje overigens :)).

Dus zoals de titel je al doet vermoeden; Milan en ik hebben inderdaad een nieuwe hobby. Deze hobby speelt zich af op deze super hippe “La dolce vita” mama fiets van BSP. Stoer voor Milan in zijn nieuwe zitje en stoer voor mama :))
En ook het fenomeen “mama-fiets” is niets voor niets. Want deze fiets is namelijk speciaal gemaakt om het voor ons hippe moeders zo comfortabel en makkelijk mogelijk te maken.
And isn’t that what we’re looking for?!

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

De-nieuwe-hobby-van-Milan-en-mom-6

De-nieuwe-hobby-van-Milan-en-mom-2

 

Foto’s nemen vindt Milan vooral heel interessant. Hij blijft vooral serieus ;))

 

De-nieuwe-hobby-van-Milan-en-mom-5

De-nieuwe-hobby-van-Milan-en-mom-4

De-nieuwe-hobby-van-Milan-en-mom-1

 

 

SHOP MIJN LOOK:

BSP “La Dolce Vita” fiets
Bobike One fietszitje
(bekijk hier mijn outfit details)