Cherry Picking

 

Bij het uitzoeken en samenstellen van een outfit gaat het bij mij altijd om “cherry picking”. In het Nederlands vertaalt; de krenten uit de pap halen. Want doordat het mode aanbod tegenwoordig zo veel is en zo vaak wisselt zie je soms door de bomen het bos niet meer.

Bij Cherry picking zijn er een aantal dingen belangrijk:

  • ga voor items die passen bij je stijl en persoonlijkheid
  • ga voor items die comfortabel zitten
  • ga bij trends vooral voor betaalbare mode

Daarnaast vind ik het belangrijk dat er voldoende basics in mijn garderobe aanwezig zijn waardoor ik iedere dag weer gemakkelijk een nieuwe set kan samenstellen zonder daar al te lang mee bezig te zijn.

Vandaag draag ik een outfit die geheel is gebaseerd op het “Cherry picking principe”. Een goed (en betaalbaar!) leren jasje en skinny jeans. Deze zijn echt een aanwinst voor je garderobe omdat je hiermee kunt blijven combineren en deze never out of style gaan.
Een mooie knit gemaakt van zacht materiaal is heel fijn tijdens de koude winterdagen en voor straks tijdens het voorjaar. Een paar stoere bikerboots en wat bijpassende accessoires maken de look helemaal compleet.
Inmiddels heeft de grootte van mijn schoenengarderobe wel wat serieuze vormen aangenomen maar deze mooie exemplaren kon ik echt niet laten liggen. Altijd fijn zo’n paar boots die matchen met elke outfit

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

SHOP MIJN LOOK:

Bikerjack – The Cherry Picker
Skinny jeans – The Cherry Picker
Grijze knit – The Cherry Picker
Tas – Rebecca Minkoff
Bikerboots – Poelman via Sooco.nl