Een compleet nieuwe (voorjaars) garderobe

Nieuwe-(voorjaars)-garderobe-2

 

Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden dat ik outfit foto’s hebt gemaakt. Nu valt dat best wel mee maar door mijn drukke schema en het tegenvallende weer van vorige week (er was wel zon maar ik vond het super koud) is het me niet gelukt om een shoot te doen.
Afgelopen weekend was Milan logeren bij zijn opa en oma en je zou zeggen dat dat wat quality time voor ons zou betekenen.
Helaas is van die quality time niet veel terecht gekomen omdat mijn hele weekend letterlijk vol gepland zat. Van zaterdagochtend tot zondagavond hebben we elkaar in totaal misschien tien minuten gezien. Dat moet anders vind ik. Ook omdat we aankomende maand tien jaar samen zijn is het tijd voor een avondje uit. En je begrijpt; samen.

Ondanks dat er geen tijd samen was heb ik wel een heerlijk weekend beleefd. Het stond volledig in het teken van garderobe- en kleuranalyses.
Samen met mijn stylist heb ik afgelopen zondag ook mijn garderobe compleet leeg gehaald. Die middag nog heb ik in totaal vier (!) volle vuilniszakken naar de kledingbak gebracht (ik gooi nooit kleding zomaar weg, ik maak er graag anderen gelukkig mee). Er zijn twee stapeltjes over gebleven die ik ga weggeven aan mensen om me heen waarvan ik weet dat het bij hen past qua kleur en qua stijl.

Afijn een vrijwel lege kledingkast biedt ook weer mogelijkheden. Ik ga dit jaar voor nieuwe (lees: zachte en koele) kleuren en een stijl die écht goed bij me past. De kleur zwart heb ik (bijna) volledig geëlimineerd uit mijn garderobe en er zullen geen nieuwe zwarte items voor terugkomen (promised). Het was best heavy…maar klaar ermee, zand erover en tijd voor vernieuwing.

Vandaag laat ik je dan ook een lente outfit zien zonder zwart (behalve het detail op de hoed). Bijna alle items zijn van het merk Harper + Yve waar je al eerder items van voorbij hebt zien komen. Ik vind de nieuwe voorjaarscollectie onwijs mooi. Veel zachte tinten, zoals grijs, wit en blauw. Mooie basis items en vaak met een uniek detail. Ik combineer een grijze jeans en hoed met off white items zoals deze top en vestje.
Om de outfit een stoere touch te geven draag ik grove Nikes om de look net wat meer eigenheid te geven.

Ben benieuwd wat je ervan vindt!

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

Nieuwe-(voorjaars)-garderobe-3

Nieuwe-(voorjaars)-garderobe-5

Nieuwe-(voorjaars)-garderobe-1

Nieuwe-(voorjaars)-garderobe-4

Nieuwe-(voorjaars)-garderobe-6

 

 

 SHOP DE LOOK:

Off white top – Harper+Yve
Grijze skinny jeans – Harper+Yve
Hoed – Maison Scotch
Vestje – Harper+Yve
Sneakers – Nike Air Force 1

 

 

 

 

4 Comments

 • Wat een mooi outfit! Deze kleuren staan je gewoon erg goed, mijn complimenten. Ook de hoed vind ik supermooi…
  Toevallig had ik vorige week ook mijn kast uitgemest. Mijn hemel, dacht ik. Dat ik zulke kleren heb gedragen 🙂 Veel weggegeven aan collega’s, die er heel gelukkig mee waren 🙂

  Trouwens, dat jij een stylist hebt? En zij adviseerde dus zwart uit de kast te bannen?

  Lieve groet,
  Marjolijn.

  • Dank je wel! Ja haha herkenbaar hoor, ik heb dat al met kleding die ik vorig jaar heb gekocht. Nu ik moeder geworden ben merk ik dat mijn stijl wel is veranderd. Nog steeds stoer maar met een wat meer vrouwelijkere touch denk ik. Ja ik heb ook een stylist. En zij zelf ook 🙂 Het is altijd goed om uit je comfortzone te worden gehaald en weer op nieuwe ideeën te worden gebracht. Want zelf blijf je toch vaak “hangen” in een bepaalde stijl. Zwart is een kleur die mij niet zo mooi maakt. Het maakt wat harder en de oneffenheden in mijn huid worden meer zichtbaar. Betekend niet dat ik nooit meer zwart kan dragen maar ik ga het wel proberen te minimaliseren. Als ik dan een zwart item draag dan probeer ik dit met een item te matchen die wel de goede kleur heeft voor mij (zoals bijvoorbeeld zacht grijs)
   Fijn paasweekend!
   Liefs Chris xx

Comments are closed.