De comeback van de denim rok

 

OLD SCHOOL ITEM

Het heeft even geduurd om er aan te wennen maar de denim rok is back! Was dit je favoriete item tijdens de jaren ’90 dan kun je hem nu met een gerust hart opnieuw dragen. Door de jaren heen heeft deze rok wel een kleine metamorfose ondergaan. Hij is nu vooral raw-edge wat betekent dat hij ruig en stoer is afgewerkt. Je begrijpt; helemaal mijn ding.

Vandaag draag ik de denim rok samen met een blouse met wijduitlopende mouwen en grove veterboots. In deze look vind ik vooral het contrast erg tof tussen het “girly” van het rokje, het vrouwelijke van de blouse en het mannelijke van de boots.

MINDER ACTIEF…

De afgelopen tijd was ik, zoals je wellicht is opgevallen, wat minder actief op mijn blog en social media. Dit had te maken met mijn verhuizing naar een nieuw tijdelijk onderkomen. Ons nieuwe huis wordt in oktober/november opgeleverd. Tot die tijd overbruggen we nu bij familie en vrienden (thanks voor jullie hulp!).
Naast verhuizen was ik vooral druk met inpakken en uitzoeken. Natuurlijk is een groot deel van mijn schoenen en kleding met ons mee-verhuisd en staat nu vooral in grote boxen in de slaapkamer. Af en toe is het dus even zoeken naar een leuke en geschikte outfit voor m’n blog. 
Maar ik doe mijn best om alsnog leuke blogs te posten en je te laten zien wat ik draag. Al is dat nu vaak ook weleens twee dagen hetzelfde voor het gemak ;))  

Ben benieuwd wat je van mijn outfit vindt!

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

4

 

OUTFIT VAN VANDAAG:

Denim rok – H&M
Blouse – H&M
Boots – Shabbies Amsterdam
Tas – Zadig & Voltaire
Riem – Mango

 

 

 

 

 

2 Comments

Comments are closed.