Simpel & chique

 

Deze foto’s zijn genomen op een dag dat het voorjaar nog ver te zoeken was. Het was een donkere, grauwe en regenachtige dag. Bij het samenstellen van een outfit is het weer voor mij een belangrijke factor bij de keuze voor bepaalde kledingstukken.
Zo kies ik bij donker en regenachtig weer al snel voor grijze en zwarte items. Een jurkje of tuniek met bloemenprint zou ik dan niet zo snel dragen.

Omdat het weer in NL nogal kan wisselen heb ik geen echte winter- en zomergarderobe. Zwart en donkergrijs draag ik eigenlijk het hele jaar door.
Een little black dress die ik draag tijdens de wintermaanden kan ik zomaar meenemen in de vakantiekoffer naar een warme bestemming. Want ‘s avonds koelt het vaak flink af en staat dat zwarte jurkje minstens zo mooi bij een gebruinde huid.
Zo ook een donkergrijze jeans, zoals in deze outfit, draag ik zowel op een zonnige als op een regenachtige dag. Vandaag gecombineerd met zwarte items zoals het utility jasje met knopen en de boots met gespen.
Op een warme zomerdag zou ik deze jeans dragen met een witte mouwloze top en lichte sandalen of witte tennis sneakers.

Natuurlijk zijn er altijd van die kledingstukken die je echt alleen tijdens een bepaald seizoen kunt dragen; zoals die wollen trui en dat linnen jurkje. Als tip wil ik je meegeven; houdt één kledingkast aan met alle items en houdt de échte winter- en zomerstukken apart. Zo kom je vaak op onverwachte en super leuke combinaties en heb je veel meer aan dat ene item omdat je het veel vaker kunt dragen.

Succes!

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

SHOP MIJN LOOK:

Boots met gespen – NIKKIE
Lederlook utility jack – The Cherry Picker
Jeans – The Cherry Picker
Knit – The Cherry Picker
Tas – Zadig & Voltaire