Style de basics

Jeans, zwarte laarsjes en top, gecombineerd met grijze jas

WEEKEND VIBES

Hi Monday! Lekker weekend gehad? Voor mij was dit zo’n weekend waarin ik me van alles had voorgenomen maar waarvan slechts de helft gelukt is.
Zaterdag was het zo een goed weer dat ik het werk even heb gelaten voor wat het was en heb genoten van het eerste voorjaarszonnetje. Loungesetje in de tuin, wat bloemen in huis en maximaal genieten :))

Het maken van nieuwe outfit foto’s stond voor afgelopen weekend gepland, maar zoals ik al zei; mijn werk stopte vrijdag… Met als resultaat dat ik een veel drukkere maandag heb dan normaal. Want the undone work is nu dus doorgeschoven naar vandaag.
In eerste instantie niet zo’n probleem, helaas wel als je naar buiten kijkt. Die fijne zon heeft namelijk plaatsgemaakt voor dikke donkere wolken waar af en toe ook nog eens regendruppels uit komen. Fingers crossed dan maar dat de shoot voor vandaag door kan gaan.

WIE WAT BEWAARD….

Wel vond ik deze foto’s van een shoot van een paar weken geleden en bedacht me dat ik deze nog niet had geplaatst. Dus je komt vandaag niet helemaal van een koude kermis wanneer je een kijkje neemt op mijn blog.
Het is een outfit die ik vandaag prima aan zou kunnen doen. Een veilige look met veel basics. Wel eentje die goed bij me past want onlangs plaatste ik een soortgelijke look (toen scheen het zonnetje trouwens wel ;)).

Over de look kan ik je niet heel veel bijzonders vertellen behalve dat ik deze jeans iedereen kan aanbevelen. Het is high waist wat zorgt voor (meer) taille en optisch langere benen. Hij heeft een leuk detail op de knie (de meeste jeans hebben het aan beide kanten, ik vind één kant altijd beter) en zit onwijs comfortabel. Als een jeans (dus wel de stuggere denim) maar met een pasvorm waarnaar je al jaren op zoek bent.
Ik vind hem heel leuk in combinatie met boots, zoals in deze outfit, maar sneakers zijn ook altijd goed. Dit is overigens geen gesponsorde content, ik laat je graag mijn favorieten zien!

Geniet van het begin van deze nieuwe week. En mochten de foto’s vandaag door zijn gegaan, zie je me deze week nog met een nieuwe look!

Liefs, Chris

 

OUTFIT VAN VANDAAG:

Jeans – H&M
Boots – Nikkie
Top en jas – Zara