Kant, streepjes en sneakers

 

CONTRASTEN…

Zwart versus wit, kant versus sneakers…Bij deze look gaat het allemaal om contrasten.
Het jurkje dat eigenlijk “hoort” met mooie sandaaltjes, down dressen met sneakers. Het leuke aan mode is dat het allemaal kan. Anno 2017 is niets te gek en kun je je helemaal uitleven. Niets hoort zo of mag niet, maar juist alles is geoorloofd. Heerlijk toch wanneer je gewoon kunt dragen wat je wilt en je helemaal jezelf kunt zijn?

Doordat ik net even iets draag dan de massa krijg ik hierop veel reacties. Veel leuke reacties maar ook vaak minder leuke. Vroeger deed dit me meer dan nu, want als kind wil je toch graag aardig en leuk gevonden worden. Nu vind ik het juist leuk om net even anders te zijn dan de rest, mij iets anders te kleden en te gedragen als iedereen.

Vandaar ook vandaag een outfit waarbij de massa wellicht zou zeggen dat je dit jurkje met een sandaaltje “hoort” te dragen. Nou ladies, niets is minder waar. Ik vind dat een paar witte sneakers het zelfs veel beter doen onder dit vrouwelijke jurkje.

Mijn motto is dan ook: durf anders te zijn dan anderen en creeër je eigen ik. Er zijn al zoveel dezelfden die iedere dag vooral leuk voor de buitenwereld wilen zijn.
Wees juist leuk en lief voor jezelf en de mensen die je écht dierbaar zijn, dan is je leven zoveel leuker!

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

 

LOOK VAN VANDAAG:

Jurkje – The Cherry Picker
Sneakers – Via Vai

 

 

 

 

 

2 Comments

Comments are closed.