Oversized zomeroutfit

Wit oversized shirt met mijn favoriete sunglasses

SUMMER PLEASE STAY

Zo, afgelopen Pinksterweekend heb ik me toch even genoten van het mooie weer, heerlijk! Het is hoog tijd om die zomer outfits weer uit de kast te halen. Ik ga niet meteen voor een zomers jurkje (moet ik altijd een beetje aan wennen de eerste weken van mooi weer), maar wel voor een heerlijk zomers lookje.
In mijn laatste outfitpost schreef ik al over de linnencollectie van Didi waar ik mijn oog op heb laten vallen en vandaag dan ook de outfit met hét pak der pakken. Ik moet toegeven dat wanneer ik geen accessoires draag en nog geen make-up op heb, dat het me een beetje doet denken aan een ziekenhuisoutfit (maar dat is het niet natuurlijk, hè lief?!) Komt waarschijnlijk ook door mijn blonde haar ;))

Nu draag ik altijd make-up (gelukkig wou ik bijna zeggen) en bijna ook altijd accessoires. En met deze combi doet dit pak het super goed. Het zit ook onwijs lekker, want wat is er nu luchtiger dan linnen?

COMBI’S COMBINES COMBO’S

Zo’n wit pak valt of staat met combineren. Welke schoenen, make-up, tas en accessoires draag je erbij. Het leuke is dat je steeds weer een nieuwe look kunt creëeren. Bedenk een kleurrijk sjaaltje, sandalen en een hoed en je hebt weer een totaal andere outfit.

Vandaag draag ik het pak met mijn nieuwe Vans. Deze gymp ken je wel maar dit is een nieuwe versie; Vans met een platform zool. Heel chunky en stoer, en net even wat steviger dan de old school Vans. Super tof onder een jeans waarbij je de pijpen wat oprolt, onder een plissé rokje of onder een bloemenjurk.
Vans kunnen altijd en ik ben ze eigenlijk nooit zat. Dat zegt voor mij best wat, met inmiddels een schoenencollectie van meer dan 50 paar…

En dan nog een hele andere, maar zeker niet minder belangrijke, accessoire; de zonnebril. Eindelijk ben ik af van die zwarte Prada zonnebril die ik al 8 (!) jaar droeg. Kon echt niet meer maar het model vond en vind ik nog steeds mooi. En hoe gek het ook klinkt, hij zat heerlijk,
Nu stel ik dit nieuwe model van Michael Kors aan je voor. Deze super hippe zonnebril heeft een zachte kleur wat voor mijn huid en haarkleur net iets beter werkt dan een zwarte. Zwart maakt het allemaal wat zwaarder en wat minder gezellig ;))
Het fijne aan deze kleur is dat hij een all black outfit wat afzwakt en bij een all white outfit extra opvalt. Vandaag dus de primeur. Ik denk dat dit weleens mijn nieuwe old time favorite zou kunnen gaan worden.

En last but not least het crossbody tasje om de look af te maken. Deze outfit zou ook prima kunnen met een zwart tasje. Dan maak je het net iets stoerder. Het is maar net in welke mood je bent.

Ben heel benieuwd wat je van mijn look vindt!

Liefs, Chris

 

 

OUTFIT VAN VANDAAG:

Linnen pak – Didi
Sneakers – Vans (in samenwerking met Footway)
Tasje – Rebecca Minkoff
Zonnebril – Michael Kors (via Sunglassesshop)