Ruiten en prints

Geruite pantalon, wit t-shirt en leren jasje

NIEUWE TRENDS, NIEUWE SETS

Wat vind jij van de ruitenprint? Deze retro print zagen we vorig jaar volop opkomen en is er nu in alle soorten en maten. Op blazers, broeken, jurken en zelfs hele pakken. Deze print is vrij klassiek en zorgt dan ook al snel voor een vrij saai karakter, vind ik zelf.

Maar gecombineerd met kleurrijke en trendy items is deze print helemaal zo gek nog niet. Je moet even experimenteren om te zien wat het beste voor je werkt en welke ruit jou het mooiste staat. Want de ene ruit is de andere niet ;))
Je ziet de ruit veel in bruin maar ook in grijstinten. Die laatste heeft mijn voorkeur omdat grijs nu eenmaal beter bij me past dan bruin. Als je kastanjebruin haar hebt en groene ogen, dan zal de bruine kleur jou vast beter staan. 

Wanneer een nieuw seizoen voor de deur staat vind ik het altijd leuk om met nieuwe trends te experimenteren. Hierdoor weet ik vrij snel wat bij me past en waar ik me lekker in voel, en wat ook niet.
In het begin moest ik enorm wennen aan de ruit. Ik vond hem vooral leuk bij anderen maar twijfelde of dit ook iets voor mij was. Maar door nieuwe sets samen te stellen en gewoon te proberen kwam ik erachter dat deze print prima voor mij werkt. Wel in the mix met een aantal favorieten….

MIX AND MATCH YOUR FAVORITES

Die favorieten ken je inmiddels wel en vandaag draag ik ze met deze high waist pantalon met ruitenprint. Hij zit trouwens heerlijk deze broek. Ik ben een echte jeans lover maar moet eerlijk zeggen dat deze broek lekkerder zit.
Op de pantalon met ruitenprint draag ik een t-shirt met gele print. Geel en grijs is een fantastische combinatie. Geel frist grijs enorm op en haalt meteen het stoffige imago eraf.
Een leren jack en sneakers maken de look compleet.

Ben benieuwd wat je van mijn look vindt!

Liefs, Chris

 

 

OUTFIT VAN VANDAAG:

Pantalon met ruit – Pieces
Sneakers – Maripé (via Van den Assem)
Jack & shirt – Zara