Pom Pom

Pom-pom-1

Ik ben best wel een persoon van uitersten. Wanneer je een kijkje zou nemen in mijn garderobe zou je zien dat dit ook geldt voor mijn kleding. Ik kan op maandag een geheel zwarte outfit dragen, en op dinsdag juist weer een outfit met heel veel kleur. En een outfit hoeft van mij ook niet altijd te “matchen”. In het “tasje bij je schoenen” principe kan ik me niet zo heel goed vinden. Ik hou van eigenheid en creativiteit. En wanneer je outfit niet matcht, lijkt het alsof je niet echt over je look hebt nagedacht. Maar mensen die mij goed kennen weten dat het tegenovergestelde waar is :)) Want natuurlijk denk ik altijd na over mijn outfit. Tegenwoordig met een kleine man in huis heb ik daar wel iets minder tijd voor maar ook daar heb ik een oplossing voor gevonden. Wanneer ik ‘s ochtends nog in bed lig en nog twee keer van mezelf mag “snoozen”, bedenk ik in deze kostbare 10 minuten wat ik die dag zal dragen.
Zoals elke dag deed ik dat vanmorgen ook. En er waren twee items waaruit ik niet kon kiezen, de sjaal en de tas. Maar waarom kiezen als je het allebei tegelijk aan kunt?!
En dat resulteert in een outfit welke niet matcht maar toch ook weer wel. Snap je m nog? Ik vind het een look welke voor herhaling vatbaar is. Zeker deze tas zal de komende tijd niet uit mijn handen weg te slaan zijn. Want is ie niet ge-wel-dig?! 
Fijne maandag!

Love,
-♥-
Chris

Pom-pom-7

Pom-pom-4

Pom-pom-9

Pom-pom-2

Pom-pom-8

Pom-pom-6

Pom-pom-5

Pom-pom-3

 

 

Outfit van vandaag:

Tas Stevie Tote denim blue- Pauls Boutique (nieuwe collectie!)
Boyfriend jeans – Zara
Top – Zara
Leren jasje – Zara
Sneakers – Nike Air Max 1 Essential
Sjaal – Pom Amsterdam
Zonnebril – Prada