First post-pregnancy outfit on my blog

Eerste-outfitpost-7

De eerste drie weken van mijn compleet nieuwe leven als moeder zijn alweer voorbij. Drie weken waarin ik met niets anders bezig ben geweest en kon zijn dan met ons kleine ventje :)) Natuurlijk is dit super mooi en bijzonder maar ik vind het ook behoorlijk zwaar. Je hele leven staat van de een op andere dag compleet in het teken van een nieuw wezentje waardoor je even geen tijd (meer) hebt voor dingen welke je zo graag deed en doet. In mijn geval mijn blog bijvoorbeeld. Op het moment dat ik mijn laptop opstart lijkt het wel of Milan dit merkt en meteen volledig mijn aandacht opeist. Een outfit post zat er de afgelopen weken dan ook echt even niet in. Naast het feit dat ik de eerste weken na mijn bevalling simpelweg de energie en de kracht niet had om de foto’s te maken, was het door mijn drukke baby leven ook echt niet mogelijk om de foto’s te maken.

Ondanks het slechte weer vond ik het vandaag echt tijd om de eerste foto’s te maken (met een slapende Milan in de maxi cosi in de auto naast ons :))

Natuurlijk nog niet back in shape maar ik besef me heel goed dat dit na een zwangerschap van 9 maanden echt even tijd nodig heeft. Ik heet immers geen Doutzen Kroes…Na 6 tot 8 weken mag ik weer met mijn butt de sportschool in.Nog zo’n 5 kilo te gaan en een wat strakkere body voordat ik me weer zeker genoeg voel voor mijn bikini :)) Gelukkig dat ik in Nederland woon en het de komende maanden nog geen bikini-weer is. Dit geeft mij de tijd om te werken aan mijn lijf en het ritme en de structuur als fresh new mom!

Love,
-♥-
Chris

 

Eerste-outfitpost-4

Eerste-outfitpost-1

Eerste-outfitpost-2

Eerste-outfitpost-3

Eerste-outfitpost-5

Eerste-outfitpost-6

I am wearing:

Dress: H&M Trend
Leather biker jacket (simular): Pepe Jeans
Leatherlook legging: H&M
Melody black biker boots: Supertrash