Ripped friday

Ripped-friday-1

Thank God it’s Friday! Na een onwijs drukke week mag het weekend van mij gaan beginnen. Afgelopen week was ik meer in Amsterdam dan in Rotterdam te vinden. Events, afspraken en een fotoshoot. Gisteren mijn eerste event als Business Mom bijgewoond. En ik kan je zeggen dat de aanwezige business moms alles behalve saai zijn. Hard werkende, trendy en gezellige moms welke genieten van een mooie combinatie van hun carriere en gezin. Heel inspirerend om hierbij aanwezig te zijn en ook om te luisteren naar de vele succesverhalen.

‘Think big and you get big!’

Opnieuw staat er een druk maar vooral gezellig weekend op me te wachten. Even een dag mijn laptop uit en genieten van mijn gezin en familie. Morgen is het de verjaardag van mijn vriend. Zijn eerste verjaardag als papa! Dat betekend natuurlijk ook een eerste cadeautje van ons zoontje Milan 🙂 Milan is inmiddels alweer de 4 maanden voorbij. Wat dat betreft klopt het cliché aardig…het gaat echt ontzettend snel. Maar dat vind ik er juist ook wel weer super leuk aan. Milan krijgt sinds een week zijn eerste hapje en na een aantal dagen vieze gezichten trekken en het spugen van worteltjes en bloemkool is hij nu zo ver dat hij het ook echt lekker begint te vinden. Ook wordt hij steeds meer een echt mensje; dat wil zeggen Milan bepaald wanneer mama’s laptop uit gaat en Milan bepaald wanneer hij genoeg heeft van de aandacht en naar bedje wil :))
Voor nu nog even tijd om een post te plaatsen van mijn outfit van vandaag. Ripped boyfriend jeans, easy peasy witte gympies, basic t-shirt en mijn Selected Femme vest als eyecatcher.
Happy friday! En geniet van je weekend!

Love,
-♥-
Chris

Ripped-friday-5

Ripped-friday-3

Ripped-friday-7

Ripped-friday-2

Ripped-friday-4

Ripped-friday-6

 SHOP MIJN LOOK:

Vest – Selected Femme
Ripped boyfriend jeans – One Teaspoon
Witte sneakers – Superga
Basic wit t-shirt – AJC

 

2 Comments

Comments are closed.