Stijlvol rood

 

MY STORY ABOUT HEELS…

Het is misschien wel meer dan een jaar geleden maar vandaag draag ik ze dan…hakken (in dit geval pumps). Het was weer even wennen (of wankelen liever gezegd ;)) maar ik kan er nog steeds op lopen. Volgens mij is dat net als met fietsen; dat verleer je denk ik nooit.
Hoe onwennig het er tijdens het shooten van deze foto’s aan toe ging, zo flexibel en makkelijk ziet het er op de foto uit. Sander zou zeggen: “het is net echt” (natuurlijk sarcastisch bedoelt dan).

Hoewel ik nog steeds geen fan ben van een paar hoge palen (ik ben nu eenmaal 1 meter 80 en met een paar van die hakken tik ik nog net niet de bovenkant van de deur aan) vond ik wel dat deze outfit vroeg om een paar mooie pumps.
En nu rood dé trendkleur is van dit seizoen dacht ik; doe eens gek.

Vind je het een geslaagd outfitje? Nu ik de foto’s aan het bekijken ben denk ik van wel. Ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat voor een hele dag deze outfit dragen ik mijn voeten eerst nog een beetje zullen moeten wennen aan deze hoogte. Maar de blokhak maakt alles al een stuk comfortabeler.

MATCHEN..

Er zijn een hoop mensen die graag alles matchen. Je weet wel van die huizen waar er van alles twee staan; twee kaarsenhouders, twee fotolijstjes, twee kussens op de bank en twee plantjes naast elkaar. Deze mensen matchen ook graag kleuren in een outfit. Dus kiezen ze voor rode schoenen, dan hoort daar uiteraard een rood jasje of tasje bij. Zoals je ziet behoor ik niet echt tot deze groep.
Ik hou er juist van wanneer alles een beetje bij elkaar geraapt lijkt, maar in the end toch heel goed bij elkaar past.

Zoals het rood van de schoenen wat mooi staat met zwart en wit en waarbij het beige bikerjasje een fijne toevoeging blijkt. Het leuke aan op deze manier stylen is dat je steeds weer nieuwe en verrassende combinaties kunt maken.

Zo blijf je jezelf inspireren met je eigen outfits!

Happy Monday!

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

SHOP MIJN LOOK:

Pumps – Unisa (via assem.nl)
Legging – Summum
Linnen shirt – H&M
Jack – The Cherry Picker
Tas – Rebecca Minkoff