De blouse als nieuwe favoriet

Het-overhemd-als-nieuwe-favoriet-3

Tijdens de opening van de nieuwe Superdry store in het centrum van Utrecht vorige week (aanradertje!), scoorde ik deze blouse. Lange tijd zag ik niet zoveel meer in blouses en overhemden maar door de kleuren en de print (let vooral op de binnenkant van de mouwen!) bombardeer ik dit exemplaar als mijn nieuwe favoriet.
Het is wel een echte ‘casual one’ welke het goed doet op een jeans of een leren broek. Al schiet het me tijdens het schrijven van deze tekst ook zo ineens te binnen dat hij het waarschijnlijk ook prima zal doen op een leren kokerrok met zwarte enkellaarsjes. Misschien dat ik dit tussen de bedrijven door nog wel even ga uitproberen :))
Aanstaande donderdag ben ik in Amsterdam voor de Vogue Fashion Night Out. Ik moet nog wel even mijn outfit bij elkaar zoeken in mijn steeds groter wordende garderobe. En ja ook voor mij is dat echt een uitdaging. Soms kun je beter maar 10 basic items hebben welke je steeds weer op een andere manier kunt combineren. Alle tips slash outfit ideeën zijn dan ook meer dan welkom :))

Love,
-♥-
Chris

Het-overhemd-als-nieuwe-favoriet-4

Het-overhemd-als-nieuwe-favoriet-5

Het-overhemd-als-nieuwe-favoriet-2

 

 

SHOP DE LOOK:

SUPERDRY blouse
Faux leren broek (soortgelijk hier en hier)
NIKE air max tavas sneakers

 

 

2 Comments

  • Wat een super gave nepleren skinny broek, helemaal TOP!!!!
    Die mag je wel vaker aandoen met een outfit post.

Comments are closed.