Shopping tip!

casual outfit

 

SHOPPING TIP!

Deze outfit heb ik vanmorgen sneller dan snelst uit de kast getrokken. Flared jeans, oldies (but goldies) sneakers en mijn nieuwe trui die ik scoorde in Milaan. Casual en comfortabel.
Nu heb je de jeans en de sneakers al vrij vaak voorbij zien komen maar deze trui nog niet. Ik kocht hem in dé shopping straat van Milaan bij & other Stories.
Deze winkel kun je in Nederland nu alleen nog vinden in Amsterdam en Utrecht. Mocht je hier ver vandaan wonen dan is het goed om te weten dat je alles ook online kunt shoppen (zelf zou ik er een ritje van een uur meer dan voor over hebben, want geloof me het is het waard!) 

& other Stories is onderdeel van H&M maar heeft een compleet andere look. De prijzen liggen iets hoger en de materialen zijn wat luxer. Je vindt er hele goede basics, van een leren bikerjack tot de perfecte jeans. Maar ook hele toffe trend items. Alles hangt en ligt op kleur en je zou de hele inhoud van de winkel direct willen meenemen naar huis.
De stijl is wat scandinavisch maar heeft wel meer kleur en je vind er veel items met een toffe print.

OUTFIT OF THE DAY

Zo vond ik deze donkerblauwe trui met roze print. Vandaag dus even simpel op een jeans met sneakers maar hij staat ook heel cool op een leren broek met boots of in een rok.
Mocht je binnenkort in Berlijn zijn, hier hebben ze ook een hele mooie & other Stories store.
Naast heel veel kleding (je kunt hier gerust een halve dag zijn), vind je er ook make-up, sieraden, accessoires en beauty producten.

Ik wilde deze shopping tip gewoon even met je delen, omdat ik er heel enthousiast van word. Deze blog is niet gesponsord, dit is gewoon een tip van mij voor jou. En jij waarschijnlijk ook bij het zien van de collectie :))  Voor deze trui betaalde ik trouwens eur 59. Ook kocht ik een zwarte midirok met mesh (binnenkort op de blog).  

Benieuwd geworden naar de collectie? Online kun je hem bekijken en shoppen op: www.stories.com/nl/

Liefs, Chris

 

flared jeans

trui & other stories

 

SHOP MIJN OUTFIT:

Trui – & other Stories
Jeans – Lois (vergelijkbaar hier)
Sneakers – Adidas SuperstarsSneakers – Adidas Superstar
Tas – Rebecca Minkoff