Simply flared

Simply-flared-1

Laatst liet ik je in de Spotted by Chris weten dat ik ook ein-de-lijk een flared jeans heb aangeschaft. Ik zeg eindelijk omdat ik er nogal een tijd aan heb moeten wennen. En ook het vinden van zo’n flared jeans was niet gemakkelijk kan ik je verklappen. Er is genoeg keuze maar bij het zien van al deze verschillende merken en modellen had ik nooit het wow-gevoel.

Na het passen van deze jeans van Lois wist ik dat ook ik een nieuwe favoriete jeans heb gevonden. Want het zit niet alleen super goed maar ik vind deze jeans ook nog eens heel cool. Door de wassing en de subtiele slijtage plekken is de jeans behalve vrouwelijk ook echt stoer.
Met hakken en een top is dit de perfecte jeans voor een avond uit. En een pluspunt is dat hij met sneakers eigenlijk net zo goed te dragen is.

Nog even over afgelopen weekend waarin ik maar liefst twee bruiloften heb gehad. Twee geweldige dagen met prachtige koppels :)) De laatste weken was het door deze dagen en onze verhuizing ook extra druk en heb ik minder tijd gehad voor mijn blog.
Nu we zo goed als gesetteld zijn in ons tijdelijke huisje en de drukste dagen achter de rug zijn heb ik weer tijd (en zin :)) om de draad op te pakken.Back to business dus!

Ben benieuwd wat je van mijn flared jeans vindt!

Liefs,
-♥-
Chris

 

Simply-flared-4

Simply-flared-3

Simply-flared-5

Simply-flared-2

 

SHOP MIJN LOOK:

Flared jeans – Lois
T-shirt – Less
Sneakers – Adidas Stan Smith (sale!)
Tas – Rebecca Minkoff

 

 

 

 

1 Comment

  • Sorry, maar het is nog steeds niet mijn model, dat zal het waarschijnlijk ook nooit worden.
    Voor mij blijft de skinny jeans de absolute nummer 1 jeans voor vrouwen, mooiere jeans bestaan er gewoonweg niet, een skinny jeans is vrouwelijk, sexy, stoer en je kunt er werkelijk alles op en onder dragen!
    Love skinny jeans for ever!!

Comments are closed.