Something old something new

something-old-something-new-5

 

Een snelle opruimsessie in mijn garderobe afgelopen weekend resulteerde in een vondst van twee items die ik al heel lang niet meer had gedragen; deze jeans en veterboots.
Ik was bijna van plan ze de deur uit te doen maar besloot ze allebei toch nog één keer aan te trekken; just in case.
En wat blijkt? Ik kan er nog geen afscheid van nemen. Gecombineerd in één outfit vind ik ze allebei nog erg cool. Samen met deze lange jas (voor binnen wel te verstaan want buiten is dit nu écht te koud) vormen ze een prima trio en is het ook net even anders dan waar je me de laatste tijd vaak in ziet.

De jas slash blazer scoorde ik bij She In. Een online shop die hele trendy items heeft voor een betaalbare prijs. Zo kun je nog eens iets aanschaffen om eenmalig te dragen of de gok wagen voor dat te gekke item die je na een paar keer dragen toch alweer zat bent :))

De jas gaat nu even mijn kast in, in de hoop dat het maar snel voorjaar mag worden. Dan is hij helemaal te gek met een boyfriend jeans, opgerolde pijpen en een fijn wit sneakertje.

De jeans en boots zal ik de komende tijd wat vaker gaan dragen. Met of zonder elkaar. Je zou bijna zeggen dat ik voorlopig niet hoef te gaan shoppen…..bijna dan….

Fijne maandag!

Liefs,
-♥-
Chris

 

something-old-something-new-4

something-old-something-new-6

something-old-something-new-1

something-old-something-new-2

 

 

 SHOP MIJN LOOK:

Lange jas / blazer – She In
Jeans – G-Star Raw
Boots – Supertrash
Tas – Zadig & Voltaire
Top – The Cherry Picker