Een stijlvolle winterlook, al zeg ik het zelf ;)

WINTERLOOKJE

Leer jurkje check, coole boots check, winterproof outfit bijna… Mocht je deze look nu ook willen dragen, dan raad ik je wel aan om even een jas aan te trekken. Want jas-loos buiten fotograferen is echt geen pretje meer kan ik je zeggen (lees: het leven van een blogger kan niet al-tijd over rozen gaan)

Maar om niet steeds weer dezelfde saaie winterjas te laten zien kan ik soms niet anders dan, op z’n Rotterdams gezegd, een beetje kou te lijen.
Hoe deze foto’s zijn gemaakt is trouwens ook iets om stuk om te gaan. Zo probeerde ik me letterlijk van mijn beste kant te laten zien terwijl ik Sander tussendoor steeds hoorde zeggen; “rechtop staan, niet doen alsof je het koud hebt”.

Ik hou super veel van deze man, alweer 11 jaar. Hij is altijd mijn steun en toeverlaat. Een man waar je op kunt bouwen en waar je écht iets aan hebt. Je begrijpt dat ik zijn “advies” tot me heb genomen. Met als resultaat deze foto’s. Zijn best leuk geworden al zeg ik het zelf. Met dank jou dus lief 😉

NEW CHAPTER

As we speak beginnen we vandaag met een nieuw hoofdstuk in ons leven; ons nieuwe huis wordt namelijk ein-de-lijk opgeleverd. Na twee jaar wachten mogen we vandaag de felbegeerde sleutel in ontvangst nemen. Daar heb ik meer dan zin in! (dat begrijp je).
De komende vier weken staan vooral in het teken van klussen, schoonmaken en verhuizen. Als het allemaal verloopt zoals gepland zal de eerste kerstboom in ons nieuwe stulpje dit jaar nog een feit zijn.

Eenmaal ingetrokken heb ik ook weer meer tijd voor het maken van outfit foto’s. Het huis is zo licht dat ik zelfs bij slecht weer de foto’s binnen zou kunnen maken. Dus stay tuned!

Vandaag een winter outfitje met een leerlook jurkje die ik laatst kocht tijdens een ladies event in Rotterdam. Over het event kunnen we het kort houden maar het jurkje is wel een keeper. Hij geeft een super mooie taille en is stoer door de stof en het model. Top ook met sneakers by the way, of een bikerbootje. Binnenkort meer dus van dit jurkje….
Ik draag niet vaak hakken maar als ik ze draag moeten ze wel iets bijzonders hebben. En dat hebben ze hoor, deze laarzen. Niet iets voor de dagelijkse routine voor mij als moeder die af en toe is geboren voor de onhandigheid, maar zeker leuk voor een keer.

Snel dus meer foto’s en geef ik je natuurlijk een kijkje in mijn nieuwe huis <3

Liefs!

 

 

 

SHOP MIJN LOOK:

Leerlook jurkje – lokale shop Rotterdam
Laarzen – Van Bommel
Tasje – The Cherry Picker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Comments

 • Wat een súpermooi outfit, je jurkje, je laarzen. Love it!

  Ben heel erg benieuwd naar jullie huis. Zo leuk om met het interieur bezig te zijn. Paar weken geleden is onze nieuwe bank binnen gekomen. In een prachtige mooie blauwgroene tint. Nieuwe mooie lage salontafeltjes aangeschaft. Gisteren wezen shoppen voor kamerplanten. Want hier ook een beetje Urban Jungle gevoel aan het creeëren. Heerlijk, beetje stylen en schuiven in huis.

  Liefs,
  Marjolijn

  • Dank je wel! 🙂

   Ja ik ben zelf ook zo super benieuwd! Het gaat nu een beetje opschieten. Tof van je nieuwe dingen in je huis!! Ja is leuk he om er zo helemaal je eigen plek van te maken. Heerlijk! Klinkt ook als een toffe stijl 🙂

   Liefs Chris

Comments are closed.