Slechts 4 items voor een stijlvolle winterlook

4-items-voor-een-complete-look-1

 

Een stijlvolle winterlook met slechts 4 items…het kan, zo laat ik je zien in deze look. Zo lang je kiest voor kwalitatief goede items (of wanneer ze eruit zien als kwalitatief goede items) heb je niet veel nodig voor een complete stylish look.

 

Een stijlvolle winterlook met slechts 4 items:

  • natuurlijk kun je niet zonder een goede jeans. Bij het uitkiezen van een jeans ga ik voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. G-Star is wat mij betreft het merk met de beste fit en stretch. Vooral dat laatste vind ik heel erg belangrijk. Want een jeans die niet lekker zit, draag je ook niet zo vaak
  • deze trui is niet alleen om in te wonen maar is ook helemaal on trend. Door de grote col (trend) en het asymmetrische model (trend) is het voor mij een nieuwe favoriet in mijn wintergarderobe. Hij is zelfs zo lekker warm dat ik er vandaag geen jas over draag.
  • stevige en stoere boots mogen niet ontbreken aan deze look. Want zeg eerlijk; met sneakers had deze outfit toch een heel ander effect gekregen. Deze laarsjes zijn, zoals je waarschijnlijk al weet ;)) mijn nieuwe musthaves.
  • slechts één accessoire is nodig om mijn look compleet te maken. Eigenlijk kan ik niet zonder een tas, want m’n telefoon, geld en lipgloss in mijn broekzak vind ik niet heel comfortabel (om maar niet te spreken over het downdressen van het fashiongehalte van je look..) Deze crossbody is mijn 3e grote liefde (naast mijn twee mannen, je begrijpt me)

Hoe je in je nopjes kunt zijn na het samenstellen van een nieuwe outfit :))

Liefs,
-♥-
Chris

 

4-items-voor-een-complete-look-2

4-items-voor-een-complete-look-3

4-items-voor-een-complete-look-4

4-items-voor-een-complete-look-5

 

 

SHOP MIJN LOOK:

Knit – She In
Jeans – G-Star Raw
Boots – Shabbies (hier vergelijkbaar)
Crossbody – Zadig & Voltaire