Sweet Monday

Sweet-monday-3

Nagenieten op deze maandag van een geweldig weekend vol met zon, liefde en gezelligheid. Gisteren voor het eerst dit jaar op het strand geweest. Het liefst zit ik er iedere dag met dit mooie weer maar er moet ook gewerkt worden.
Een paar uurtjes zon en mijn benen zijn direct geen melkflessen meer. Gelijk gebruik van maken want in dit land kan het herfst zijn voor je het in de gaten hebt. Tijdens mijn garderobe opfrisbeurt van afgelopen week kwam ik deze maxi dress tegen. En na het bijbruinen van mijn benen dus de perfecte dag om hem weer eens te dragen.
Ik combineer hem vandaag met een denim jack (mocht je het nog niet weten; dit is dé musthave deze zomer!) en witte sneakers (en zoals mijn vrienden weten houd ik ze graag wit :))
Wat sieraden, een zonnebril en dit geweldige tasje. Althans ik vind hem geweldig. Mijn vriend vindt het een “gaar ding” vanwege het crackle effect. Dat vind ik er juist zo tof aan. Zo zie je maar hoe smaken kunnen verschillen. En hoe fijn ook want anders is mijn tasje zo bijzonder niet meer wanneer ik er 10 van voorbij zie komen op een dag.
In deze outfit maak ik gebruik van meerdere kleuren waarbij er geen één terugkomt. Dit maakt een look vaak druk en slordig. Maar door het gebruik van allemaal zachte tinten (wit van de sneakers, roze en lichtgrijs van de jurk) blijft het rustig en wordt mijn look toch één geheel. Het tasje is mijn eye-catcher en het denim jack….ja waar kun je die nu niet bij dragen?
Een heerlijk zomerse outfit waar ik helemaal happy van word!

Love,
-♥-
Chris

Sweet-monday-4

Sweet-monday-8

Sweet-monday-2
Hoe cool, deze tas met mijn zilveren armbanden van NIKKIE en Nomination Italy

Sweet-monday-9

Sweet-monday-7

Sweet-monday-5

Sweet-monday-1

 

LOOK VAN VANDAAG:

Maxi dress – Perla Nera
Denim jacket – Ichi
Witte sneakers – Superga
Zonnebril – Prada
Metallic schoudertas – Zara
Armbanden – Nomination Italy / NIKKIE