Throwback Thursday

Throwback-Thursday-2

Eigenlijk ben ik niet zo van die zogenaamde “throwback Thursdays”. Ik houd er niet zo van om achter de “kudde” aan te lopen en doe graag mijn eigen ding. Maar ware het niet dat het vandaag toch echt donderdag is én dat ik uitgerekend vandaag deze outfit foto’s tegenkwam van mijn laatste vakantie naar Mallorca. Dus ja; throwback Thursday it is ;-))

De vakantie is alweer meer dan twee weken geleden maar hij zit iedere dag nog vers in mijn geheugen. Het was een fantastische eerste vakantie met zijn drieën en tijdens deze vakantie ben ik verloofd met de liefde van mijn leven.
Helaas kan ik mijn ring nog niet dragen (die is nog in bestelling voor een kleinere maat) maar de voorpret voor het huwelijk is wel in volle gang. Bruidsjurk, locatie, gastenlijst….ja die gastenlijst is nog wel even een dingetje. Want wanneer je in het buitenland wilt trouwen kun je nu eenmaal niet iedereen uitnodigen (althans wanneer je geen bankrekening hebt a la Coco Chanel 😉

Gelukkig nog alle tijd want de bruiloft staat “pas” voor het voorjaar van 2017 op de planning. Eerst maar eens even genieten van mijn verloving <3

Love,
-♥-
Chris

Throwback-Thursday-1

Throwback-Thursday-3

 

SHOP MIJN LOOK:

MODSTRÖM little black dress
CLARKS sandalen
PAULS BOUTIQUE crossbody
RAY-BAN zonnebril

 

2 Comments

 • Aaaah, dat duurt nog erg lang voordat jullie daadwerkelijk in het huwelijksbootje gaan stappen!
  En wat leuk dat jullie in het buitenland gaan trouwen. Op Mallorca? 😉
  Hoe dan ook, geniet van de voorpret, want dat is al ontzettend leuk. Vooral de laatste weken/maanden voor dé dag. Je bent er best druk mee. Ben benieuwd waarin je gaat trouwen!

  Lieve groet,
  Marjolijn

  • Ja he?! Ik ben dan ook nog niet echt bezig met een jurk, ringen enz enz…Best gek maar ook wel fijn om nog even de tijd te hebben. We willen inderdaad op Mallorca trouwen! Hebben zelfs al een locatie :)))
   Thanks en ga ik zeker doen!
   Liefs

Comments are closed.