Something blue

 

Deze ton-sur-ton outfit bestaat uit drie items waarvan je in eerste instantie niet meteen verwacht dat ik ze zou kiezen. Want los van elkaar passen ze niet heel goed bij mijn stijl. Maar in combinatie met elkaar vind ik het helemaal geslaagd (als ik dat zelf zo mag zeggen ;))

De 3 items;

  1. De blouse a.k.a top is qua kleur en printje helemaal mijn ding. Het model moest ik een beetje aan wennen. Maar in the end is het juist het model dat nu net even anders is dan anders. Want wees eerlijk; een top of blouse met een blauw/wit streepje die kennen we nu wel en hebben we inmiddels allemaal wel in onze garderobe. Maar met een koordje in taille? Juist, das even andere koek.
  2. Deze jeans is quite simpel door de ietwat saaie wassing. Zoals je weet ben ik normaal gesproken nogal van de bewerkte jeans (des te meer destroyed, des te beter is mijn motto) Maar kijk je verder dan zie je dat er toch wel wat leuke details zijn die je misschien op het eerste oog niet direct had gezien. Zoals de details op de knie, bewerkt maar niet volledig kapot. En de gerafelde onderkant, love it!
  3. And what about the shoes? Expect the unexpecting ;)) In de schoenendoos vond ik ze nogal tuttig overkomen (meer het soort schoenen dat mijn moeder zou dragen, sorry mam :)) maar zo aan mijn voeten in combinatie met de jeans, vind ik ze helemaal leuk. En een hele fijne bijkomstigheid; ze lopen me toch lékker!

Ben heel benieuwd wat jij van mijn outfit vindt van vandaag!

Liefs,
-♥-

Chris

 

 

LOOK VAN VANDAAG:

Top – The Cherry Picker
Jeans – Zara (hier vergelijkbaar)
Slip ons – Mace (via Van den Assem)
Zonnebril – Prada