Met deze items wordt je stoere look vrouwelijk

Met-deze-items-wordt-je-stoere-outfit-vrouwelijk-1

Dat een look met stoere items ook heel vrouwelijk kan zijn zie je bij deze outfit. Voor het creeëren van een stoere maar toch vrouwelijke look zijn de volgende items essentieel:

#1 wanneer je gaat voor een boyfriend jeans, zorg er dan voor dat je deze combineert met hakken. Hoeveel ik ook hou van sneakers, heels geven nu eenmaal de vrouwelijke touch
#2 rol de pijpen van je jeans op, en wel zo hoog dat je altijd (lees: altijd) een stukje been ziet.
#3 een loose fit jeans betekend een getailleerd bovenstuk om ervoor te zorgen dat je figuur wat in balans wordt gebracht. In dit geval legt het korte jasje de nadruk op mijn taille doordat ik de mouwen heb opgerold tot taillehoogte (overigens een snelle en goede tip voor wanneer je snel wat meer nadruk wilt leggen op het smalste gedeelte van je lichaam)
#4 draag subtiele sieraden. Less is more in dit geval.
#5 ga voor zachte kleuren en mooie materialen. Deze zorgen net voor dat beetje meer lady-like.
#6 en last but not least; creeër eigenheid door een item toe te voegen welke uniek is of zorgt voor een surprise-effect. Deze loose fit top is perfect om los te dragen op een skinny jeans. Maar om deze look net wat meer pit en eigenheid te geven heb ik er nonchalant een knoop in gemaakt. 

Love,
-♥-
Chris

Met-deze-items-wordt-je-stoere-outfit-vrouwelijk-5

Met-deze-items-wordt-je-stoere-outfit-vrouwelijk-3

Met-deze-items-wordt-je-stoere-outfit-vrouwelijk-6

Met-deze-items-wordt-je-stoere-outfit-vrouwelijk-4

Met-deze-items-wordt-je-stoere-outfit-vrouwelijk-2

 

SHOP DE LOOK:

MANGO boyfriend jeans
HARPER+YVE loose fit top
LAZAMANI enkellaarsjes
SAINT TROPEZ blazer
VOGUE zonnebril

 

2 Comments

  • Wat een handig artikel! Mijn stijl is wat sportief maar ik houd ook heel erg van jurkjes etc. Dit is perfect om te combineren! Yeah!

    • Hi Mendy, dank je wel voor je leuke reactie! Ik houd ook vnl van sportief maar ook zeker van jurkjes, mits ik ze stoer kan dragen 😉 Succes met combineren!
      Liefs xx

Comments are closed.