Trend alert | High top sneakers

DE HIGH TOP SNEAKER IS TERUG

Mocht je net als ik ook zo’n sneaker freak zijn, dan zal deze trend je vast niet zijn ontgaan. De high top sneaker is terug. En hoe. Bijna alle merken hebben dit najaar wel zo’n hoge sneaker in de collectie dus je hebt meer dan keus ;))

Ik ben nu vooral fan van die grove, hiker- en bergboot achtige sneakers. Maar er is ook één model dat niet zo chunky is maar die wel mijn liefde heeft gekregen. En dat is de Diadora mi basket.
Deze sneaker kun je namelijk combineren met iedere outfit. Zelfs met een business outfit kom je hiermee weg, trust me.

HOW TO STYLE

Deze outfit is dan misschien wel niet zo geschikt voor op kantoor, het is wel een lekker lookje voor een vrije dag of in het weekend. De blote benen zijn denk ik voorgoed voorbij dit jaar, dus nu zou ik er een dunne panty bij dragen. Ik ben geen grote fan van panty’s, maar nog minder van kou. Dus dan is de keuze snel gemaakt. 

De jurk heb ik op Mallorca gekocht, bij Mango. Hier in NL hebben ze hem ook, hij is van de nieuwe collectie. De kleurencombinatie is top. Mooi in combinatie met groen en roze tinten.
Daar heb ik in deze outfit dan ook voor gekozen. Het jasje heb ik alweer een paar jaar en draag ik nog steeds geregeld. Zo’n item gaat nu eenmaal never out of style. Net zoals zo’n designer tasje. Die tilt een outfit gewoon ff naar een geheel ander level.

Omdat de jurk al een eyecatcher op zich is heb je niet zo heel veel meer nodig. Behalve die bruine benen dan. Die hoop ik nog even zo te houden. Dus als het nog even kan zónder panty haha.

Ben benieuwd wat je van mijn outfit vindt! Ben je ook zo’n fan van die hoge sneakertrend?

Liefs,
Chris

 

 

OUTFIT OF TODAY:

Sneakers – Diadora Heritage mi basket
Jurk – Mango (ik denk alleen in de winkel verkrijgbaar)
Tasje – Zadig & Voltaire

 

2 Comments

Comments are closed.