It’s all about trends

 

Tijdens het schrijven van deze post moet ik steeds aan het gezicht van Sander denken wanneer hij dit ziet…Hij is niet zo’n fan van hele wijde broeken en dan nog eens met een all over bloemenprint…haha ik denk dat deze, in mijn ogen topper, niet zo’n succesnummer zal gaan worden. Maar ja girls; it’s nog only what they like. Want bij mode gaat het er in de eerste instantie vooral om wat jíj ervan vindt. En als jij het leuk vindt en je er happy in voelt zeg ik; lekker doen die broek ;))

Goed die wijde broek met bloemen dus…een beetje flower power dat wel. Maar ja wat wil je met de jaren 80’s als grote trend dit seizoen? De choker helpt me nog wat verder terug in de tijd. En ook bij deze accessoire geldt; you like it or hate it.
Ik combineer de jaren ’80 items met een beetje van nu. Een witte sneaker, kleine crossbody en denim jack. Oh wacht eens even…dat jack heb ik ook al wat jaren eerder gezien. Maar het denim jack is anno 2017 in een nieuw, destroyed, jasje gestoken.

Deze outfit schreeuwt overigens om zon die er op het moment van shooten niet was. Zal je net zien, is het werkelijk de he-le ochtend én middag zonnig geweest en op het moment dat mijn fotoshoot gepland staat zijn het enkel donkere wolken en zelfs een spat regen die je tegemoet komen.

Maar deze broek maakt een heleboel goed vind ik. Like it or hate it, ik vind het een blijvertje. Nu met een witte sneaker en denim jack en in de zomer met een stoere sandaal en tanktop.

Enjoy spring!

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

SHOP MIJN LOOK:

Broek met bloemenprint – H&M
Linnen top – H&M
Denim jack – The Cherry Picker
Sneakers – Adidas Stan Smith
Tas – Rebecca Minkoff